Gość: Pappa IP: *.netcom.ca 26.03.01, 01:01 Dlaczego w Stanach i Kanadzie jest tyle kawakow o Niemcach? a) Niemcy sa straszliwie czerstwi b) to wszystko przez ten Bundesfeeling c) zazdroszcza im pieknych kobiet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: POMO Re: Kawaly niemieckie IP: *.dbtec.de 29.05.01, 13:18 Czy moglbys kilka z nich przytoczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Kawaly niemieckie oto jeden IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 29.05.01, 15:39 andy na spowiedzi w Piekarach Slaskich na pielgrzymce majowej: prosze ksiedza jo opier...................... na forum poru Goroli bo pisali gupoty, a ksiadz na to: "ty mos tu godac o swoich grzychach, a nie o dobrych uczynkach" )))))-: Odpowiedz Link Zgłoś
e603432 Re: Kawaly niemieckie oto jeden 29.05.01, 16:21 Podobny ze Szwejka: "Prosze ksiedza jestem Czechem... A to nie grzech moj synu, swinstwo okropne, ale nie grzech". Co do niemieckich kawalow to gore w tej dziedzinie wioda brytyjczycy, zreszta sobie samym tez niezle wyjezdzaja. Poogladajcie Johna Cleese'a w Tawlty Towers. Najlepszy epizod "Germans". Pawel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Kawaly niemieckie IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.01, 20:21 prosze nie szkalowac tu zadnych Niemców. Sam jestem Niemcem i zaznalem w waszym kraju wiele zlego. Mam nadzieje ze ta zajadla wojna miedzy naszymi narodami, wktorej to Poalcy przewaznie byli winni, kiedys sie skonczy. Ale to wy Polacy musicie najpierw sie zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tesco Mesco najlepiej napisz cos po Niemiecku, dobrze ... IP: 207.188.79.* 29.05.01, 21:04 Czy tu juz sie leczysz? Jak tam twoj duldung? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: Kawaly niemieckie IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.01, 11:55 Gość portalu: mesco napisał(a): > prosze nie szkalowac tu zadnych Niemców. Sam jestem Niemcem i zaznalem w waszym > > kraju wiele zlego. Mam nadzieje ze ta zajadla wojna miedzy naszymi narodami, > wktorej to Poalcy przewaznie byli winni, kiedys sie skonczy. Ale to wy Polacy > musicie najpierw sie zmienic. Ty skonczony idioto,das war selbstveraschung was du geschriben hast du vixer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Kawaly niemieckie IP: 212.160.114.* 04.06.01, 20:18 Gość portalu: mesco napisał(a): > Sam jestem Niemcem i zaznalem w waszym Predzej ja bede Grekiem niz ty niemcem... niemca to najwyzej mozesz 'zgrywac'.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POMO Re: Kawaly niemieckie IP: *.pppool.de 29.05.01, 22:52 I ciagle ani jednego kawalu o Niemcach. To jak to w koncu jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erich Re: Kawaly niemieckie IP: *.pppool.de 29.05.01, 22:57 Znacie ten: - Jak sie nazywa Polak bez rak? - Osoba godna zaufania a ten: - Polacy to urodzeni triatlonisci. Ida na basen na piechote, plywaja tam i wracaja na cudzym rowerze do domu. Takie kawaly opowiadamy sobie tu w Reichu o was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e603432 Re: Kawaly niemieckie do Ericha IP: *.tmp.alliedsignal.com 30.05.01, 00:06 Erich, Obawiam sie ze to nie kawaly, ale duzo w tym prawdy. Tylko prosze sie nie obrazac, bo statystyki pewnie nam nie pomoga. Jest sie czego wstydzic. Ja tez jestem Polakiem. Ta rozmowa miala byc na temat kawalow o Niemcach, a nie niemieckich o Polakach. Potrzeba nam tu szybko jakiegos dobrego dowcipu o Niemcach. Pawel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Kawaly niemieckie IP: *.sdf.bellsouth.net 31.05.01, 01:05 Gość portalu: Erich napisał(a): > Znacie ten: > - Jak sie nazywa Polak bez rak? > - Osoba godna zaufania > > a ten: > - Polacy to urodzeni triatlonisci. Ida na basen na piechote, plywaja tam i > wracaja na cudzym rowerze do domu. a ten: co jest szczytem recyclingu ? Niemiec jedzacy wieprzowine ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POMO Re: Kawaly niemieckie IP: *.dbtec.de 30.05.01, 13:01 Nadal ani jednego dowcipu o Niemcach. Gdzie one sa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Re: Kawaly niemieckie IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.01, 12:29 Gość portalu: POMO napisał(a): > I ciagle ani jednego kawalu o Niemcach. To jak to w koncu jest? Niy umisz czytac´ po polsku ! Tu idzie o "Kawaly niymieckie" skond ci sie wziono kawaly o niymcach? To bys musiol zrobic najpiyrw nowy tymat "Kawaly o niymcach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Kawaly niemieckie IP: *.physik.uni-ulm.de 30.05.01, 13:06 Znam jeden: Dlaczego Zydowki maja tlumiki zamiast nosow ? To robota Forda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POMO Re: Kawaly niemieckie IP: *.dbtec.de 30.05.01, 15:05 hans znow nie zrozumiales. Tu chodzi o kawaly o Niemcach a nie o kawaly Niemcow o innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Kawaly niemieckie IP: *.physik.uni-ulm.de 30.05.01, 15:38 Nie, zrozumialem. To zart o tych z Niemieckim obywatelstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orinoko Erichowi do poduszki. IP: 195.41.66.* 30.05.01, 16:58 Ja znam taki: - Ty, Hans, dlaczego masz takie iksowate nogi? - A ty, Erich, dlaczego masz taka wielka dupe? Tu wtraca sie Pan Bog. - Bo wszyscy czysci i piekni aryjczycy sa u mnie od wojny. W Reichu zostaly same dupy na iksowatych nogach. Smieszne? Nie, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erich Re: Erichowi do poduszki. IP: *.pppool.de 30.05.01, 23:32 ani smieszne ani prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Re: Kawaly niemieckie IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.01, 23:53 Ein Mann kommt in eine Bar und schreit: "Alle Polizisten sind Arschlöcher!" Sagt ein anderer zu ihm: "Beleidigen Sie mich nicht!" "Wieso, sind Sie Polizist?" "Nein, ein Arschloch." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAK Re: Erichowi do poduszki. IP: 195.112.95.* 07.06.01, 12:42 Super Orinoko !!! A Ty Erich, siedz cicho w swoim Reichu i nie podskakuj kiedy tu Panowie o plebsie rozmawiaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POMO Nadal ANI JEDNEGO DOWCIPU O NIEMCACH IP: *.dbtec.de 31.05.01, 09:30 Jakie dowcipy? Jaki sens ma ten temat, skoro piszemy o czyms czego nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYP Re: DOWCIPY O NIEMCACH IP: *.we.mediaone.net 31.05.01, 10:35 Gość portalu: POMO napisał(a): > Jakie dowcipy? Jaki sens ma ten temat, skoro piszemy o czyms czego nie ma? German Jokes Q: How does a German eat mussels A: *KNOCK* *KNOCK* *KNOCK* ... AUFMACHEN !!! -------------------------------------------------------------------------------- Q: What's the difference between a German and a shopping trolley? A: A shopping trolley has a mind of its own. -------------------------------------------------------------------------------- Why are there so many tree lined streets and leafy lanes in France? Germans like to march in the shade. -------------------------------------------------------------------------------- After much discussion as to where the capital of the new Germany should be -- Bonn or Berlin -- a compromise was struck: Paris. -------------------------------------------------------------------------------- Belgium's national motto: Belgium: Gateway to France! -------------------------------------------------------------------------------- Q: What is the difference between the Dresden bombing and Germany's best comedian? A: Only the first one can make you smile. -------------------------------------------------------------------------------- Q: Why was the Dresden bombing a mistake ? A: The RAF made a (H)ASH of it! -------------------------------------------------------------------------------- Q: How many people fron Dresden can you fit in a mini ? A: About 25000 if you've got a shovel -------------------------------------------------------------------------------- Q: Have you heard about the new German microwave ? A: It's got ten seats inside. -------------------------------------------------------------------------------- Q: Why don't Jewish cannibals like eating Germans? A: They give them gas. -------------------------------------------------------------------------------- Q: What do you get when you cross a Mexican and a German? A: A Beaner-Schnitzel -------------------------------------------------------------------------------- "Two Martinis, bitte." "Dry?" "Nein, I said TWO!" -------------------------------------------------------------------------------- Knock Knock Who's there? Gestapo Gestapo who? Ve Vill ask ze Questions! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POMO Re: SKROMNY POCZATEK, dlaczego nie po polsku? IP: *.dbtec.de 31.05.01, 11:15 Ja nam jeden po polsku: - Kogo rozstrzela Polak najpierw Ruskiego czy Niemca? - Najpierw Niemca. - Dlaczego? - Najpierw obowiazek a potem przyjemnosc. i drugi: - Jak sie nazywa Niemiec pod woda? - Peryszkop Ale to wszystko jest i tak niewiele... Polskich dowcipow o Niemcach jest bardzo malo a te amerykanskie... to tez chyba raczej zaden trend. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: SKROMNY POCZATEK, dlaczego nie po polsku? IP: *.chello.at 01.06.01, 19:45 Gość portalu: POMO napisał(a): > Ja nam jeden po polsku: > - Kogo rozstrzela Polak najpierw Ruskiego czy Niemca? > - Najpierw Niemca. > - Dlaczego? > - Najpierw obowiazek a potem przyjemnosc. > > i drugi: > - Jak sie nazywa Niemiec pod woda? > - Peryszkop > > Ale to wszystko jest i tak niewiele... Polskich dowcipow o Niemcach jest bardzo > > malo a te amerykanskie... to tez chyba raczej zaden trend. Jak sie nazywa maly Niemiec? -Mikroszkop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Kawaly niemieckie IP: 213.77.91.* 31.05.01, 12:24 Dlaczego Niemiec musi przyjmować dwie pastylki viagry na raz? Bo po jednej, to mu staje tylko ręka w ogólnie znanym pozdrowieniu. Heil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Kawaly niemieckie IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.01, 13:44 ta wasza slowianska bezczelnosc jest nie do zniesienia. Robicie sobie dowcipy z Niemców. Czemu nie robicie takich dowcipów o katolickich Polkach w Niemczech? Czy tez o Polakach w Niemczech tak odólnie juz nie wspominajac o latach 80ych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYP Re: Kawaly niemieckie IP: *.we.mediaone.net 31.05.01, 13:53 Gość portalu: mesco napisał(a): > ta wasza slowianska bezczelnosc jest nie do zniesienia. Robicie sobie dowcipy z > > Niemców. Czemu nie robicie takich dowcipów o katolickich Polkach w Niemczech? > Czy tez o Polakach w Niemczech tak odólnie juz nie wspominajac o latach 80ych. > Slowo "niemiec" pochodzi od slowa "niemy". O Niemcach w zachodniej slowianszczyznie juz we wczesnym sredniowieczu myslano w kategoriach idiotow. Potem wyksztalcilo sie pojecie Niemca-psa, np. walka na Psim Polu (nazwa od pokonania niemcow-psow). Po II wojnie swiatowej utrwalilo sie pojecie Niemca- swini (dzieki wladzy socjalistycznej). Obecnie jest pojecie Niemca ignoranta i gbura, robota. Dzieki volksdojczom na tej liscie i milionom innych szwabow, pewnie uksztalci sie cos innego niedlugo, moze spytamy Hiszpanow z Majorki, moze nam podpowiedza bo maja wiele epitetow o Niemcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heinrich Re: Kawaly niemieckie IP: *.dbtec.de 31.05.01, 15:00 > Slowo "niemiec" pochodzi od slowa "niemy". O Niemcach w zachodniej > slowianszczyznie juz we wczesnym sredniowieczu myslano w kategoriach idiotow. > Potem wyksztalcilo sie pojecie Niemca-psa, np. walka na Psim Polu (nazwa od > pokonania niemcow-psow). A slowo "Slawe" (slowianin) pochodzi od "Sklave" (niewolnik) bo tak juz zawsze bylo i jest do tej pory. Gdyby nie masy Polakow tyrajacych w pocie czola co roku po plantacjych truskawek i szparag za psie grosze, nie byloby by tych lakoci na niemieckich stolach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYP Re: Kawaly niemieckie IP: *.we.mediaone.net 31.05.01, 23:04 Gość portalu: Heinrich napisał(a): > > Slowo "niemiec" pochodzi od slowa "niemy". O Niemcach w zachodniej > > slowianszczyznie juz we wczesnym sredniowieczu myslano w kategoriach idiot > ow. > > Potem wyksztalcilo sie pojecie Niemca-psa, np. walka na Psim Polu (nazwa o > d > > pokonania niemcow-psow). > > > A slowo "Slawe" (slowianin) pochodzi od "Sklave" (niewolnik) bo tak juz zawsze > > bylo i jest do tej pory. > Taaa wedlug Gebbelsa moze. Ja ci podalem fakty, ty mi podales klamstwa. Slowo "slowianie" pochodzi od prastarego slowianskiego slowa "slawa" - czyli mestwa, zwyciestwa, wielkosci. Niemiec zawsze w hitorii Polski i innych narodow slowianskich byl "niemy", "idiota", "pies" a niedawno "swinia" czy "robot". Ostatnio Hiszpanie maja nowe powiedzonka i okreslenia na niemcow. Powoli filtruja sie one do Francji. Czekam kiedy dojda do Polski. Wkoncu wszystkich nas w Europie jednoczy nienawisc do szwabskich smieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piast Re: Kawaly niemieckie IP: *.DO1.srv.t-online.de 03.06.01, 11:37 Do Typka !! Powiedz czy prubowales sie juz leczyc ? Mam pare znajomych psychologow. Strcony czas byl tu z Toba. bye, bey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany Re: Kawaly niemieckie IP: *.*.*.* 04.06.01, 08:33 No ze opinia o niemcach jest ze to swinie to wcale nie zasluga prasy socjalizmu.Ja nie bronie tutaj Polskiej propagandy tylko stwierdzam fakty ze niemcy sami zasluzyli sobie i ciagle zasluguja na to miano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Re: Kawaly niemieckie IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.01, 11:25 Gość portalu: znany napisał(a): > No ze opinia o niemcach jest ze to swinie to wcale nie > zasluga prasy socjalizmu.Ja nie bronie tutaj Polskiej propagandy > tylko stwierdzam fakty ze niemcy sami zasluzyli sobie i ciagle zasluguja na to > miano. Kontroverser Holocaust-Comic «Maus» erstmals auf Polnisch Warschau (dpa) - Der kontroverse Holocaust-Comic «Maus» des amerikanischen Künstlers Art Spiegelman erscheint zum ersten Mal auf Polnisch. Die Geschichte vom Überleben einer jüdischen Familie im besetzten Polen wird damit zehn Jahre nach der Veröffentlichung im Westen auch in dem Land veröffentlicht, in dem die autobiografische Geschichte spielt. Spiegelman erhielt 1992 den Pulitzer-Preis für «Maus». Gleichzeitig wurde kontrovers darüber diskutiert, ob ein Comic das geeignete Mittel sei, eine Tragödie wie den Holocaust zu beschreiben. «Maus» ist bereits unter anderem in den USA, Deutschland und Israel erschienen. In der Parabel Spiegelmans werden die verfolgten Juden als Mäuse dargestellt, die Deutschen als Katzen, die Polen als Schweine. In der Vergangenheit war bereits ein polnische Verlag vor der Veröffentlichung zurückgeschreckt, weil die Darstellung der Polen als Schweine als beleidigend gewertet wurde, berichtete die Zeitung «Zycie». © DPA Meinung zur News: Ob man so etwas Schreckliches so einfach als Comic Darstellen kann, das ist die Frage. Noch mehr wohl frag ich mich wieso er die Polen als Schweine darstellt, vielleicht sollte man den Comic einfach lesen, in Deutschland ist er bereits erhältlich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: do mesco IP: *.dbtec.de 31.05.01, 15:04 Gość portalu: mesco napisał(a): > ta wasza slowianska bezczelnosc jest nie do zniesienia. Robicie sobie dowcipy z > > Niemców. Czemu nie robicie takich dowcipów o katolickich Polkach w Niemczech? > Czy tez o Polakach w Niemczech tak odólnie juz nie wspominajac o latach 80ych. > Drogi mesco, przeczytaj jeszcze raz tytul tego portalu. Jesli przeczytasz dwa razy to bedzie jeszcze lepiej. jesli zrozumiesz to gratuluje. Jesli nie, mozesz zwrocic sie do mnie o pomoc. Postaram sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: maly Niemiec ? .......................Mikroszkop. IP: *.stg.tli.de 31.05.01, 21:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany Re: Kawaly niemieckie IP: *.*.*.* 04.06.01, 08:28 a ta twoja arijska dlupota nie jest nawet smieszna tylko idiotyczna ty zafajdany nie polaku. Jaki jest dobry niemiec ? Martwy. nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustlik Re: Kawaly niemieckie IP: *.netcom.ca 01.06.01, 00:30 Grupa naukowcow polskich z Jackowa wprowadzila na rynek niespotykany dotad rodzaj kubka do kawy. Ten nowatorski produkt wyroznia sie tym, ze ma ucho wewnontrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek71 UCHO WEWNONTRZ IP: 64.114.83.* 01.06.01, 00:37 a pozniej sie dziwia,ze historie o "stupid polacks" robia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: slowianie IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.01, 11:27 jak slusznie ktos juz zauwazyl slowianie nadaja sie tylko do gorszych prac u nas, w których nie trzeba duzo myslec. np. truskawki itd. juz nawet turki sa czyms lepszego bo obsluguja smieciarki i moga prowadzic bar. ale dlatego bo sa juz 40 lat w Niemczech. Polak i praca to dawno sie tak nie usmialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: slowianie IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 01.06.01, 12:11 witz z Charkowa: ein Deutscher ------------------ Ingenieur zwei Deutsche-------------------- Fabrik drei Deutsche--------------------Weltkrieg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: slowianie - do mesco IP: *.mpip-mainz.mpg.de 01.06.01, 14:51 Gość portalu: mesco napisał(a): > jak slusznie ktos juz zauwazyl slowianie nadaja sie > tylko do gorszych prac u nas, w których nie trzeba > duzo myslec. np. truskawki itd. > juz nawet turki sa czyms lepszego bo obsluguja > smieciarki i moga prowadzic bar. > ale dlatego bo sa juz 40 lat w Niemczech. > Polak i praca to dawno sie tak nie usmialem A ja dawno sie tak nie usmialam widzac, jak ladnie wszedles w inna skore. Czy to nie ty pisales na forum - zagranica, watek - Ukraina, cytuje: "Ukraina powinna w calosci pozostac autonomiczna czescia Naszej Wielkiej Polski. Oczywiscie jest jest do dzialanie dlugoplanowe, obliczona na co najmniej jedno pokolenie. Korelacja pomiedzy ukrainskim a polskim wynosi okolo 70% z bialoruskim jeszcze wiecej. w sumie te narody powstaly ze zmieszania Polaków z zywiolem ruskim. ukazy carskie zabronily unie 1840 i jezyk bialoruski potem ukrainski w 1876 bodajze zostal ogloszony dekret o nieegzystencji ukrainskiego. Bialorus i Litwa tez moglyby byc z czasem przyloczone do Polski, naszej ukochanej Ojczyzny." Jeszcze jeden cytat z tego samego watku: "Mieszkam w Niemczech, a nie w Polsce... Piszac o Polsce mam na mysli Wileka Polske, obejmujaca granice z 1654 roku. Oczywiscie z gwarancja autonomii dla Ukraincow i Bialorusinow, którzy mogli by tez uzywac ich ruski jezyk. Ukraincy i Bialorusi sa przeciez naszymi polskimi Rusinami. Skad powstaly te tzw. narody. nie stworzyla ich czasem Rosja sowiecka? Podreczniki do historii pOlski potwierdza wam moje slowa. Mialy obszary staropolskie w chwillii unii Lubelskiej 1569 3,1 miliona mieszkancow, to mialy one w 1648 3,8 mln, w tym samym czasei caly kraj mial przyrost 100% czyli brakuje okolo 3 mil chlopow Litwa w chwilii uni miala 1,5 mln. mieszkancow czyli Bialorusini i Ukraincy to nic innego jak Polacy, oczywiscie mocno zrusyfikowani. Ten proces rusifikacyjny odwrocilby sie gdyby powstala nowa zjednoczona Polska, nasza kochna ojczyzna." Jak na czlowieka, ktory chce tworzyc 'Wielka Polske' kosztem odbierania prawa Ukraincom do wlasnego kraju, jak na czlowieka, ktory Polske nazywa 'ukochana ojczyzna' niezle plujesz na Polske. Po tamtych postach pomyslalam sobie, no jeszcze jeden swirniety nacjonalista polski. Zastanawia mnie tylko teraz po co ci ta Wielka Polska podludzi, bo przeciez wedlug slowianie nie sa niczym innym. Dlaczego nie zaapelujesz od razu do stworzenia Wielkich Niemiec. Bedzie prosciej, po co dwa razy ta sama robota. Ale wiesz, cos sobie przypomnialam. Juz ktos mial taki pomysl i wiesz co nie wyszlo to na zdrowie ani jemu, ani Niemcom, ani Polakom, ani w ogole nikomu. Wiesz juz o kim mowa? Jestem totalnie przeciwna uogolnianiu. Staram sie oceniac ludzi podlog tego kim sa a nie jakiej sa narodowosci. Ale kawaly o innych nacjach zawsze istnialy i beda istniec. I tak jak nie znikna kawaly o Polakach, tak tez nie znikna kawaly o Niemcach. I powiem ci jeszcze cos bardzo czesto sa to te same kawaly tylko ze zmienionymi bohaterami. Czasami bola, ale bardzo czasto niosa wiele prawdy, jesli nie o tych, o ktorych mowia, to napewno o tych ktorzy je opowiadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: slowianie - do mesco IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.01, 16:53 a pisalem, pisalem ale dowcipów o innych narodach to ja nie lubie, nawet o Niemcach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: slowianie - do mesco IP: *.mpip-mainz.mpg.de 01.06.01, 19:21 Gość portalu: mesco napisał(a): > a pisalem, pisalem ale dowcipów o innych narodach to > ja nie lubie, nawet o Niemcach Ja tez nie lubic kawalow o innych narodach, wiec ich nie opowiadam. Ale nie daje mi to prawa do opluwania innych narodow, nawet jesli ich przedstawiciele takie kawaly opowiadaja (a opowiadaja je wszystkie nacje bez wyjatku). Tym bardziej nie daje mi to prawa do opluwania wlasnego narodu. A do twojej wiadomosci, jestem Polka a jakos z praca nie mam problemu, a znam takze czlonkow tego 'wielkiego narodu niemieckiego', ktorzy i owszem praca sie nie skalali. Do twojej wiadomosci, gdybys jeszcze tego nie wiedzial, to wcale nie zalezy od tego jakiej jestes narodowosci, tylko od tego jakim jestes czlowiekiem, a na to nietety sklada sie bardzo wiele czynnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszko Słowianie kontra kundle z Rajchu IP: 207.188.79.* 01.06.01, 15:00 Ja osobiście wolę ludzi o czystym rodowodzie, czy to Słowianin, czy Anglosas, czy Frankofon. Najgorsze są te kundle, tzn. ojciec Szwab a matka Polka, która go "złapała" na dzieciaka. Efekty takich związków są tragiczne (sam mesco widzisz to dobrze na sobie). Wyrazy współczucia, Zbyszko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal kundle? IP: *.tiaa-cref.org 01.06.01, 15:44 Spodziewalem sie po tobie lepiej stary. Wszyscy znamy kolege mesco. Mam nadziej ze to nie sa twoje poglady tylko sie dales mu sprowokowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: kundle? IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.01, 17:01 pod jakim wzgledem mnie znacie? mieszancem jestem, a wymieszanie nastapilo jeszcze w PRL-u niezle masz zdanie o Polkach, które lapia Niemców na ciaze.... niewiele sie róznimy, co`? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: slowianie IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.01, 17:00 mesco, napisz moze pare zdan po niemiecku, zebysmy sie przekonali czy wogole znasz ten jezyk. Bo podejrzewam w tobie takiego "Wasserdeutsche", ktory sie rozpaczliwie stara, zeby go tu zaakceptowali i w tym celu zrobi kazde swinstwo i bedzie chwalil Adolfa bo mu sie biedakowi wydaje ze wszyscy Niemcy to skiny. Znam takich co w domu mowia lamana niemczyzna, bo im sie wydaje, ze to ich jezyk ojczysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Kawaly niemieckie IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.01, 23:04 Autos Woraus wird ein deutsches Auto gebaut? Aus deutschem Stahl. Woraus wird ein schwedisches Auto gebaut? Aus schwedischem Stahl. Und woraus wird ein polnisches Auto gebaut? Aus Diebstahl ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Re: Kawaly niemieckie IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.01, 10:17 Ein kleiner Junge (der Vater ist Pole, die Mutter Zigeunerin) geht zu seinem Vater. "Du Papi - bin ich eigentlich ein Pole oder ein Zigeuner ?" Darauf der Vater : "Mein Sohn - Du bist aus meinem Samen entstanden, also bist Du ein Pole" Der kleine Junge geht sofort zu seiner Mutter und stellt die selbe Frage. Seine Mutter sagt zu Ihm: "Du bist in meinem Bauch groß geworden, also bist Du ein Zigeuner" "Aber" fragt die Mutter "Warum willst Du das denn wissen?" "Ich bin heute durch die Stadt gelaufen und wußte nicht ob ich stehlen oder betteln sollte". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocian Re: Kawaly niemieckie IP: 212.160.116.* 03.06.01, 12:13 Wie ist die Unterschied zwischen ein Bayern und Türke ? Türke spricht besser deutsch.... und Arbeit hat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Re: Kawaly niemieckie IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.01, 12:30 Ein Deutscher, ein Pole und ein Rumäne wohnen in einem Haus. Das Haus fliegt jedoch bei einer Gasexplosion in die Luft. Wer überlebt ? Der Deutsche - er war auf der Arbeit ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojar Re: Kawaly niemieckie IP: *.pppool.de 03.06.01, 23:38 Wie ist der Unterscheied zwischen ausgebombtem Dresden und einem deutschen Komiker? Lachen kann man nur über das erste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arne Re: an herman IP: 213.7.134.* 04.06.01, 00:38 Gość portalu: Hermann napisał(a): > Ein Deutscher, ein Pole und ein Rumäne wohnen in einem Haus. Das Haus fliegt > jedoch bei einer Gasexplosion in die Luft. Wer überlebt ? > Der Deutsche - er war auf der Arbeit ! Und warum ist dieses Haus in die Luft geflogen? Der deutsche hätte seine Alte mit der Hälfte seiner Furze auch tief beeindrucken können. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Re: Kawaly niemieckie IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.01, 11:43 Gość portalu: znany napisał(a): > No ze opinia o niemcach jest ze to swinie to wcale nie > zasluga prasy socjalizmu.Ja nie bronie tutaj Polskiej propagandy > tylko stwierdzam fakty ze niemcy sami zasluzyli sobie i ciagle zasluguja na to > miano. Kontroverser Holocaust-Comic «Maus» erstmals auf Polnisch Warschau (dpa) - Der kontroverse Holocaust-Comic «Maus» des amerikanischen Künstlers Art Spiegelman erscheint zum ersten Mal auf Polnisch. Die Geschichte vom Überleben einer jüdischen Familie im besetzten Polen wird damit zehn Jahre nach der Veröffentlichung im Westen auch in dem Land veröffentlicht, in dem die autobiografische Geschichte spielt. Spiegelman erhielt 1992 den Pulitzer-Preis für «Maus». Gleichzeitig wurde kontrovers darüber diskutiert, ob ein Comic das geeignete Mittel sei, eine Tragödie wie den Holocaust zu beschreiben. «Maus» ist bereits unter anderem in den USA, Deutschland und Israel erschienen. In der Parabel Spiegelmans werden die verfolgten Juden als Mäuse dargestellt, die Deutschen als Katzen, die Polen als Schweine. In der Vergangenheit war bereits ein polnische Verlag vor der Veröffentlichung zurückgeschreckt, weil die Darstellung der Polen als Schweine als beleidigend gewertet wurde, berichtete die Zeitung «Zycie». © DPA Meinung zur News: Ob man so etwas Schreckliches so einfach als Comic Darstellen kann, das ist die Frage. Noch mehr wohl frag ich mich wieso er die Polen als Schweine darstellt, vielleicht sollte man den Comic einfach lesen, in Deutschland ist er bereits erhältlich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arne Re: do hermana IP: *.pppool.de 04.06.01, 13:24 I co ma nam to mowic? Ze nie tylko niemcy ale i czasami Polacy (przez niektorych zydow) tez okreslani sa jako swinie? Znasz "folwark zwierzecy"? Pewnie nie. Czy potrafisz tez sam cos napisac? Twoje - zapewne z wielkim trudem wyszukiwane - cytaty sa i tak dla wiekszosci tego forum niezrozumiale. To jest polskojezyczne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: do hermana IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.01, 17:38 Warum muss ein deutscher Impotent (davon gibt es ja lauter) zwei Viagra uaf einmal schlucken? - Weil er nach einer Tablette nur die Hand zum Siegheil hochbekommt! Odpowiedz Link Zgłoś
maro+ Re: do hermana 04.06.01, 18:42 kurwa, wypierdalać na szwabskie forum, wy niemieckie bydlęta. Już ot tej waszej chińszczyzny, żygać mi się chce. ps najbardziej wkórwiąją mnie farbowane kundle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: do idioty IP: *.stg.tli.de 04.06.01, 20:13 uwazaj co pisz bo ci kurek z markami Niemcy przykreca, albo co gorsza kaza oddac dlugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Kawaly niemieckie IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.01, 00:54 O co wom idzie miauy byc "Kawaly niemieckie" a niy kawaly o niymcach Zwei Penisse unterhalten sich: "Hast du schon gehört? Viagra soll abgeschafft werden!" Daraufhin der andere: "Die können uns doch nicht einfach so hängen lassen." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sand Re: Kawaly niemieckie IP: *.proxy.aol.com 05.06.01, 02:59 Treffen sich zwei Freundinen, eine hat eine mit Sperma befleckte Brille. Fragt die andere:"Was ist passiert? Ich habe es kommen sehen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susiQ Do Hermana,Obera,Sand IP: 64.114.83.* 06.06.01, 00:52 sluchajcie niemieckie przydupasy,to jest forum Gazety Wyborczej, a nie Volkische Beobachter do kurwy nedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ober Re: do maro+ IP: 193.194.145.* 05.06.01, 12:43 Antek ist eher in westdeutschland angekommen als Franzek. Er sehnt sich sehr nach seinem guten Freunde. Endlich kommt dieser, und Antek kann ihn in seine Armeschleßen. Doch er verwundert sich. Franzek ist mit einem Fahrrad gelandet. Antek: "Du bist gekommen ganze Strecke mit Fahrrad?". Franzek: "Ja ganzer Weg mit Fahrrad!" Antek: "Wann hast du zuletzt Luft aufgepumpt?" Franzek: "NU, in Groß Strehlitz." Darauf öffnet Antek wortlos das Ventil des Vorderrades, hält seine Nase an die ausströmende Luft und ruft: "O Heimatluft" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Kawal niemiecki do maro+ IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.01, 18:38 "Diese Hörgerät ist so gut, damit können Sie das Gras wachsen hören. Ich benutze es selber!" empfiehlt der Hörgeräte-Verkäufer. "Und was kostet es?" "Nein, es rostet nicht!" Odpowiedz Link Zgłoś
e603432 Ober, Hermann i inni 05.06.01, 18:44 Drodzy przyjaciele. Naprawde jestescie nudni z tym niemieckim. Jezeli macie cos smiesznego do powiedzenia, napiszcie to po polsku abysmy sie wszyscy mogli posmiac. Pare dowcipow bylo naprawde fajnych. Czesc, Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ober Re: Ober, Hermann i inni IP: *.arcor-ip.net 05.06.01, 19:33 e603432 napisał(a): > Drodzy przyjaciele. > > Naprawde jestescie nudni z tym niemieckim. Jezeli macie cos smiesznego do powi > edzenia, napiszcie to > po polsku abysmy sie wszyscy mogli posmiac. Pare dowcipow bylo naprawde fajnyc > h. > > Czesc, > Pawel Antek ze Franckym sie zegnali bo Antek jechol do Niyniec . Francek godo mu : Ty sie mosz fajnie , tam je roboty w pierony , a piyniondze " lezom na ziymi " , ino sie schylic . Antek przijechol do Hamburga , wysiado z cuga , idzie i paczy lezy 20 DM , juz sie schylo i chce je podniys , ale se pomyslol "niy , pierona , piyrszy dziyn ... , niy byda robiol " . a to dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arne Re: Ober, Hermann i inni IP: *.tnt4.hh2.uunet.de 05.06.01, 20:28 Gość portalu: ober napisał(a): > e603432 napisał(a): > > > Drodzy przyjaciele. > > > > Naprawde jestescie nudni z tym niemieckim. Jezeli macie cos smiesznego do > powi > > edzenia, napiszcie to > > po polsku abysmy sie wszyscy mogli posmiac. Pare dowcipow bylo naprawde f > ajnyc > > h. > > > > Czesc, > > Pawel > > Antek ze Franckym sie zegnali bo Antek jechol do Niyniec . > Francek godo mu : Ty sie mosz fajnie , tam je roboty w pierony , a piyniondze " > > lezom na ziymi " , ino sie schylic . > Antek przijechol do Hamburga , wysiado z cuga , idzie i paczy lezy 20 DM , juz > sie schylo i chce je podniys , ale se pomyslol "niy , pierona , piyrszy > dziyn ... , niy byda robiol " . > > a to dobre? Nie, niedobre bo mialo byc po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
e603432 Re: Ober, Hermann i inni 05.06.01, 20:31 Dobre. Nie czepiajmy sie ortografii czy gramatyki. Najwazniejsze, ze sens rozumiemy. Dziekuje Ober. P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ober poprawiam sie IP: *.arcor-ip.net 05.06.01, 20:40 Gość portalu: Arne napisał(a): > Gość portalu: ober napisał(a): > > > e603432 napisał(a): > > > > > Drodzy przyjaciele. > > > > > > Naprawde jestescie nudni z tym niemieckim. Jezeli macie cos smieszne > go do > > powi > > > edzenia, napiszcie to > > > po polsku abysmy sie wszyscy mogli posmiac. Pare dowcipow bylo napra > wde f > > ajnyc > > > h. > > > > > > Czesc, > > > Pawel > > > > Antek ze Franckym sie zegnali bo Antek jechol do Niyniec . > > Francek godo mu : Ty sie mosz fajnie , tam je roboty w pierony , a piynion > dze " > > > > lezom na ziymi " , ino sie schylic . > > Antek przijechol do Hamburga , wysiado z cuga , idzie i paczy lezy 20 DM , > juz > > sie schylo i chce je podniys , ale se pomyslol "niy , pierona , piyrszy > > dziyn ... , niy byda robiol " . > > > > a to dobre? > > Nie, niedobre bo mialo byc po polsku. > ida dwa ziarnka piasku po pustyni, wchodza na wydme i patrza, nareaz lewe wola....o jezu ile tu narodu bylo dobrze/bolo richtig/sand? hab ich richtig gemacht? ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maro+ Re: Kawal niemiecki do maro+ 05.06.01, 18:49 sdp5u9uvt =05t8vm=34 01583405m83=051349534proid e[r iwerm340r8490235r0349tr0=9trq3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Re: Kawal tylko do maro+ IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.01, 22:08 maro+ napisał(a): > sdp5u9uvt =05t8vm=34 01583405m83=051349534proid > e[r iwerm340r8490235r0349tr0=9trq3 "Не помните ли вы Первой Версии Доса, товарищ Ком?" - спрашивал Диггер товарища Комманда Кома. "Нет, - плакал тот, - от нее только песня осталась, - и пел, - Ос, Дос, Пер. Вер. Дос, а бабушка здорова..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Re: Kawal nie tylko do maro+ IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.01, 23:47 Spotyka sie dwoch Ukraincow i jeden mowi do drugiego: - Stary, tam w Polsce to jest prawdziwe zycie, nie to co u nas. Wstajesz rano i podaja ci pyszne sniadanko do lozka, potem sex do poludnia. Po poludniu wykwintny obiad, szampanskoje, desery i sex do kolacji. Kolacja - palce lizac, a po kolacji do poznej nocy sex ile tylko pragniesz. -No, no brzmi niezle. A skad ty to wszystko wiesz, byles w Polsce? -Ja nie, ale moja siostra byla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Re: Kawal nie tylko do maro+ IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.01, 00:33 Spotyka sie dwoch Ukraincow i jeden mowi do drugiego: - Stary, tam w Polsce to jest prawdziwe zycie, nie to co u nas. Wstajesz rano i podaja ci pyszne sniadanko do lozka, potem sex do poludnia. Po poludniu wykwintny obiad, szampanskoje, desery i sex do kolacji. Kolacja - palce lizac, a po kolacji do poznej nocy sex ile tylko pragniesz. -No, no brzmi niezle. A skad ty to wszystko wiesz, byles w Polsce? -Ja nie, ale moja siostra byla. Odpowiedz Link Zgłoś
maro+ Re: Kawal nie tylko do maro+ 06.06.01, 02:52 oj, zakompleksiony Hermanie, żal mi ciebie i tych twoich kawałów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Kawal nie tylko do maro+ IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 06.06.01, 07:27 moglbys wyjasnic dlaczego Hermann jest zakompleksiony, masz jakies fakty na poparie twoje tezy albo probujesz go tylko obrazic? w/g mnie Hermann to tega glowa - dobry historyk , umie myslec i zna jezyki obce w przeciwienstwie do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
maro+ Re: Kawal nie tylko do maro+ 06.06.01, 19:02 fakty to kawały o innych narodach, ale nie tylko zakompleksienie może mieć różne objawy jak i przyczyny, w jego przypadku i nie tylko, może ono wynikać z braku czucia się 100% niemcem, jest taka pewna stara prawda silny(również fizycznie) człowiek znający swoją wartość nigdy nie okazuje swojej siły bez potrzeby, konieczności cholera brzmi to jak regółka karateki, ale widocznie coś w tym jest odpowiadając dalej, tak chciałem go też obrazić, co do jego tęgiej głowy, mówienie wieloma językami nie jest raczej wynikiem 'tęgości intelektualnej', a chęcią oraz determinacją nauczenia się takowych języków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Kawal nie tylko IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.01, 19:13 Hermann historyk? Dawno sie tak nie usmialem! kos kto durne dowcipy opowiada jest historykiem? Chyba fachowcem od historii Slaska! A jezyków obcych to on sie nauczyl na kursach w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Kawal nie tylko do maro+ IP: *.stg.tli.de 06.06.01, 20:38 wiec chciales go obrazic bo ma inne poglady niz ty, to jest poczatek faszyzmu o trzy kroki dalej od twojego pojmowania swiata sa obozy koncentracyjne dla "inaczej myslacych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Re: Kawal tylko do mesco IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.01, 21:50 If grandma sits shit-house on him/it, the crap up to the Fotze splashes, grandpa thinks " this, wipes will taste " me, I want to lick you. Odpowiedz Link Zgłoś
maro+ Re: Kawal nie tylko do maro+ 07.06.01, 01:43 andy, nie dlatego, że ma inne poglądy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Kawal nie tylko do maro+ IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 07.06.01, 06:52 a dlaczego? ze zna troche inna historie niz ta z podrecznikow PRL? albo ze ma smialosc powiedziec ze co prawda jest urodzony w Polsce ale nie czuje sie Polakiem i dla niego haslo "Polak to brzmi dumnie" powoduje tylko wk....... gdyz od Polski i Polakow doswiadczyl czegos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Kawal IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.01, 12:55 dwa posty powyzej przedstawil hermann swoje kredo zyciowe i krótka historie slaska. Nie ma nic piekniejszego jak "fuck" jako okreslenie niemieckiego slaska. Andy, kochanie, jak tam twoja stara. Skarzyles sie na forum mezczyzna ze nie daje ci od tylu. Zmienilo sie cos od tego czasu? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
e603432 Pax 07.06.01, 16:39 Ludzie, Pokoj z Wami. Dajcie spokoj Hermannowi. Poprosilem aby pisal po polsku i pisze. Do tego jego kawaly sa smieszne. Posmiac sie z samych siebie moze byc czasem zrowsze niz z innych. Dowcip: Wycieczka z Katowic pojechala do Berlina. Chodza, ogladaja, az jeden facet mowi do drugiego: "Nie wiesz jak sie nazywa anzug po niemiecku? Chcialbym sobie jeden kupic" Pawel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardzo s stary kawal tez o Niemcach IP: 134.65.105.* 07.06.01, 17:12 Do dawnego RWPG kazde panstwo czlonkowskie cos wnioslo -Polacy -organizacje pracy -Czesi -odwage -Rumuni -uczciwosc -Bulgarzy -kulture -Niemcy-poczucie humoru -Wegrzy -znajomosc jezykow obcych -Ruscy - trzezwosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: stary kawal tez o Niemcach IP: *.stg.tli.de 07.06.01, 20:00 to bylo dobre )-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Re: stary kawal tez o Niemcach IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.01, 20:22 Gość portalu: bardzo s napisał(a): > Do dawnego RWPG kazde panstwo czlonkowskie cos wnioslo > -Polacy -organizacje pracy > -Czesi -odwage > -Rumuni -uczciwosc > -Bulgarzy -kulture > -Niemcy-poczucie humoru > -Wegrzy -znajomosc jezykow obcych > -Ruscy - trzezwosc A pamiyntocie jeszcze jak tyn skrót (RWPG)sie czytało? Najpiyrw ze prawa dolewa: Gierek Podzielił Wszystkich Równo A potym ze lewa do prawa: Rusom Wszystko Polsce Gówno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sand Re: Pytanie mam..... IP: *.proxy.aol.com 07.06.01, 20:40 Skoro my sie tak b. nienawidzimy (no moze tylko nie lubimy...) to czemu kurwa sie tu razem spotykamy? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Re: Kawal IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.01, 20:55 Gość portalu: mesco napisał(a): > dwa posty powyzej przedstawil hermann swoje kredo zyciowe i krótka historie > slaska. > Nie ma nic piekniejszego jak "fuck" jako okreslenie niemieckiego slaska. > Andy, kochanie, jak tam twoja stara. Skarzyles sie na forum mezczyzna ze nie > daje ci od tylu. Zmienilo sie cos od tego czasu? > Pozdrowienia > mesco czy ty sie juz niypoprawisz? co ty sam ino miyszosz o jakis histoji? Tyn wontek jest z kawauami a ty sam piszesz jakes klebioty! Niy wiedziolech ze niy poradzsz po angelsku! Sam to mosz jeszcze rous po niymiecku! to je richtich do ciebie kawau: Wenn Oma auf den Scheißhaus sitzt, die Kacke bis zur Fotze spritzt, Opa mesco denkt "Das wird mir schmecken" Wisch bloß nicht ab, ich will dich lecken. Odpowiedz Link Zgłoś
maro+ Re: Kawal nie tylko do maro+ 07.06.01, 20:36 jak widzę nie załapałeś wątku, dlatego odpowiadam: NIE! nie dlatego, że ma odmienny ode mnie punkt widzenia na pewne sprawy. Nie dlatego, że czuje się pokrzywdzony przez władze PRL'u. Nie dlatego, że czuję niechęć do Polaków. Przyczyna jest prosta: na hamstwo odpowiadam hamstwem z nawiązką, czy wreszcie to do ciebie dotarło, Odpowiedz Link Zgłoś
maro+ Re: Kawal nie tylko do maro+ 07.06.01, 20:41 powyższ odpowiedź jest oczywiście do andy'ego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Re: Kawal IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.01, 21:12 Umiera Francuz. Na lozu smierci pyta swoja zone: - Emmanuelle, czy zdradzilas mnie? - Tak, pamietasz mialam takie wspaniale perfumy... To od niego. Umiera Amerykanin. Na lozu smierci pyta swoja zone: - Susan, czy zdradzilas mnie? - Tak, pamietasz mialam takie piekne futro... To od niego. Umiera Rusek. Na lozu smierci pyta swoja zone: - Nataszka, czy zdradzilas ty mnie? - Tak, pamietasz miales taka piekna czapke... To on ci jom ukrod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blizna Re: Kawaly niemieckie IP: *.netcom.ca 07.03.02, 00:11 Jakie sa 3 niemozliwe rzeczy w Niemczech: UCZIWY Polak jadacy WLASNYM samochodem do PRACY ... Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama