sandra1301 26.07.13, 17:35 Szukam ciekawej kwatery w Kudowie Zdrój, z wyżywieniem na miejscu, placem zabaw i ładnym otoczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eweliska18 Re: Kudowa Zdrój - kto poradzi? 28.07.13, 11:44 w tym roku jedziemy do willa Lawenda, doba ze śniadaniem 85 zl, dla dzieci od 4-10 lat 30% zniżki, jest pokój zabaw i plac zabaw na terenie posesji, kiedyś byliśmy w willa Venus, było fajnie, dobre śniadania, nie wiem czy można wykupić obiady bo my jedliśmy na mieście, jedyny minus to brak placu zabaw, z Venus blisko do parku zdrojowego, na basen Odpowiedz Link Zgłoś
amnowika Re: Kudowa Zdrój - kto poradzi? 24.03.14, 23:17 I jak, znalazłaś coś ciekawego? Ja szukam na lato dobrej bazy wypadowej w Kudowie lub okolicach, najlepiej typu studio. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Kudowa Zdrój - kto poradzi? 26.03.14, 11:40 Polecam Wille pod Gwiazdami, bardzo rzetelna obsługa i umiarkowany cennik. -- Aktywne szukanie pracy to też praca (w sensie pożyteczne zajęcie). Jesteś usprawiedliwiona i nie czuj się obiektem nagonki (helufpi) Odpowiedz Link Zgłoś
hanka08 Re: Kudowa Zdrój - kto poradzi? 21.05.14, 19:57 Możecie polecić jakieś fajne miejsce na nocleg w Kudowie? Chcemy jechać w 4 osoby w tym 5-latek. Najchętniej chciałabym studio w rozsądnej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
lulek1981 Re: Kudowa Zdrój - kto poradzi? 06.06.14, 10:35 Ja byłam z rodziną w ubiegłym roku www.nocowanie.pl/noclegi/kudowa_zdroj/kwatery_i_pokoje/116634/ Jest aneks kuchenny w pełni wyposażony, bliziutko do centrum. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama