Gazeta.pl   Forum   eDziecko   eRodzice   Województwa   Kujawsko-pomorskie   Szukam dobrej...

Szukam dobrej rehabilitantki NDT-Bobath Bydgoszcz

Autor: mamaanna3 02.04.11, 11:47
Szukam dobrej rehabilitantki metody NDT-Bobath dla dziecka 18 m-cy w Bydgoszczy (jako alternatywę dla metody Vojty). Wniknęłam w temat, wiem że w Bydgoszczy są co najmniej trzy rehbilitantki z certyfikatami międzynarodowymi (dzieci: EBTA, dorośli IBITA) - trzeba koniecznie to sprawdzać, wiele osob podających się za rehabilitantów NDT-Bobath ich nie ma, bo są bardzo drogie (kurs kosztuje co najmniej kilkanascie tysięcy złotych + dojazd, hotel i wyżywienie za dwa czy trzy miesiące trwania kursu), lista oczekujących na kurs też jest kilkuletnia.
1. Talar-Jedwabińska Anna (mgr) - Jurasz klinika rehabilitacji, Reha Baby, www.rehababy.com.pl, NDT Bobath dzieci + Vojta, certyfikaty na stronie,
2. Dubińska Monika (mgr) - X szpital wojskowy klinika rehabilitacji, NDT-Bobath dzieci,
3. Mikołajewska Emilia (dr) - X szpital wojskowy klinika paraplegii, e.mikolajewska.prv.pl, NDT-Bobath dzieci + NDT-Bobath dorośli, certyfikaty na stronie,
Co do pierwszej - rożne opinie (dla tych, co nie trawią mis tybetańskich itp.). Do drugiej i trzeciej nie wiem jak sie dostać, podobno trudno, pojedyncze przypadki. Słyszałam że trzecia ma największe doświadczenie. Będę wdzięczna za opinie i jakieś namiary (gabinet, telefon), również na inne osoby, jesli takie znacie i macie o nich dobrą opinię.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.