Gazeta.pl   Forum   eDziecko   eRodzice   Województwa   Lubelskie   pomoc dla przyszłych m...

pomoc dla przyszłych mam :)

Autor: antigua74 02.09.11, 17:25
Witam wszystkie przyszłe mamy smile
Mam na imię Katarzyna, jestem mamą czwórki wspaniałych dzieciaków i pomna stresujących chwil z jakimi przyszło mi się zmierzyć, kiedy witałam na świecie moje pierwsze maleństwo, z dala od kogokolwiek, kto mógłby służyć mi pomocą i radą oraz idąc za głosem serca, postanowiłam zająć się pomocą mamom, zwłaszcza pierworódkom, w bezstresowym wdrożeniu się do opieki nad ich Maleństwem smile
Jeśli nie macie na wyciągnięcie ręki nikogo zaufanego, kto mógłby po powrocie ze szpitala pomóc wam nauczyć się kąpać dzieciaczka, prawidłowo układać do karmienia, obcinać paznokietki, porozmawiać, pobyć z wami, pojechać na zakupy, aby skompletować niezbędną wyprawkę (i nie kupić tego, co jest nieprzydatne lub pominąć to, co jest niezbędne), po prostu podzielić się swoim dużym doświadczeniem w miłej atmosferze - zapraszam smile Wszystkie przyszłe mamy zainteresowane taką pomocą proszę o kontakt mailowy: antigua@o2.pl
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • pomoc dla przyszłych mam :) - antigua74 02.09.11, 17:25

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.