Pizzerie

  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
  • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chatka ma przypalone nie polecam!!!
    • IP: *.internetdsl.tpnet.pl

      Gość: Smakosz 14.03.05, 22:01 Odpowiedz
      Zdecydowanie polecam TELE-PIZZA
      Carbonara is the BEST! Nie mniej jednak trzeba zaznaczyc w zamówieniu zeby byla
      naprawde ciepła.Słowem niech dostawca sie uwija :-)
      Pozdrowienia Wszystkim Fanom Pizzy w miescie.
      • IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.*

        Gość: Ulka 14.03.05, 22:35 Odpowiedz
        Da Grasso ze Stoku,pycha!
        • IP: *.simset.net / 80.51.251.*

          Gość: niezadowolony klie 18.03.05, 16:27 Odpowiedz
          odradzam, DaGrasso jest okropna, dostawcy bezczelni, szczerze NIE POLECAM :-(
          • IP: *.internetdsl.tpnet.pl

            Gość: SEBA 25.04.05, 16:03 Odpowiedz
            RACJA CO DO PIZZY RAZ TAM ZAMÓWIŁEM I OSTATNI JEDEN WIELKI SYF
          • IP: 193.24.201.*

            Gość: devilart 02.03.06, 13:16 Odpowiedz
            Da Grasso niedobra? czlowieku musza Cie bardzo nie lubic skoro taka dostales,
            jadam w tej pizzeri moi znajomi tam jadaja i nikt nigdy nie narzekal, jestes
            odosobnionym przypadkiem.
        • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

          Gość: MC 06.07.07, 13:49 Odpowiedz
          Oszaleliście? Zamówiłem RAZ - ciasto grube i z zakalcem, składniki
          niedopieczone, tłuste, syf i kiła.
        • IP: 64.191.108.*

          Gość: syf 01.02.09, 23:36 Odpowiedz
          Ponad 40 minut czekania, pizza lekko ciepła.
          Nie uprzedzają, że trzeba dopłacić za dowóz i dopiero przy odbiorze, dowiadujesz się, że pizza jest droższa o 2,50.
          Śladowe ilości składników, tłusta.

          ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !!!
        • IP: *.adsl.inetia.pl

          Gość: Ja 01.02.09, 23:37 Odpowiedz
          Da Grasso:
          Ponad 40 minut czekania, pizza lekko ciepła.
          Nie uprzedzają, że trzeba dopłacić za dowóz i dopiero przy odbiorze, dowiadujesz się, że pizza jest droższa o 2,50.
          Śladowe ilości składników, tłusta.

          ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !!!
        • IP: *.ibd.gtsenergis.pl

          Gość: Św.Michał 24.05.10, 14:36 Odpowiedz
          no widzę ze się znacie na pizzach hehehehe
      • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

        Gość: mada 17.06.06, 11:39 Odpowiedz
        slaba obsluga, wszystko z laska, pizza niedobra i przypalona-aha stare
        skladniki !!!
      • IP: *.centertel.pl

        Gość: Śliwka 10.06.08, 22:10 Odpowiedz
        Tele Pizza (ul. Radomska)-jesli chodzi o ciasto to niestety jedyna
        dobra rzecz,reszta totalnie beznadziejna.W życiu już tam nie zawitam
        i nikomu nie polecam jedzenia tejże pizzy na miejscu.Po pierwsze
        brak talerzy...podają pizzę na jakiejś dekturze-wstyd a piwo w
        plastikowych kubkach-totalna tragedia.W jakim celu oni wystawili
        stoliki przed budynek,skoro stoliki są brudne, obok stoja uschnięte
        tuje a pod stołem leżą pety i butelki...Oto pizzeria na europejskim
        poziomie...brawo...
    • IP: *.internetdsl.tpnet.pl

      Gość: rafik 16.03.05, 22:13 Odpowiedz
      Polecam Pizzerie Roma jest super hmm a peperoni albo firmowa roma mniam mniam
      • IP: 5.5R* / *.nokia.com

        Gość: eReS 21.03.05, 16:46 Odpowiedz
        Zgadzam się w całej rozciągłości :-)
        ROMA jest chyba najlepsza...
        a "Telepizza" - totalny, ogromny minus
      • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

        Gość: ah 24.04.05, 14:29 Odpowiedz
        ty chyba masz nie po kolei w głowie,że w romie zamawiasz...
    • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

      Gość: Moo 17.03.05, 18:57 Odpowiedz
      A ja ciągle i niezmiennie preferuję Maxipizzę
      Tylko, że tą pizze coraz mniejszą przywożą.. Jeszcze trochę i będę musiał zweryfikować swoje poglądy...
      Maxi: nie przeginaj!
      • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

        Gość: kielecki 06.01.06, 20:09 Odpowiedz
        okropna, grube ciasto jak chleb, jakas mokra, niedopieczona a feee
      • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

        Gość: pi 25.03.11, 17:09 Odpowiedz
        Jak pizza, to tylko w Neapolu
    • IP: 195.116.211.*

      Gość: teresa 17.03.05, 20:37 Odpowiedz
      Pizza Angelo na Karczówkowskiej i Urzędniczej to CUDO pieką go byli pracownicy
      Pizzerii PROMONT szczególnie w kształcie muszli
      • 08.07.05, 20:32 Odpowiedz
        Tak Angelo na karczowkowskiej jest super. Chociaz z serami juz nie jest taka
        jak kiedys, szkoda...
        Kiedys jadlam dobra pizze na swietokrzyskim, na krasickiego kolo kosciola. Nie
        wiem czy jeszcze ta pizzeria istnieje- (pan american??)
        I na slichowicach maja smaczne pizze (dosyc nowa pizzeria, nazwy nie pamietam).
        • IP: 193.24.202.*

          Gość: gosia 20.02.06, 22:25 Odpowiedz
          no tak angelo jest dobra ja ostatnio tam zamawiam i sos jest dobry czosnkowo
          ziołowy
        • IP: *.dynamic.gprs.plus.pl

          Gość: p 08.02.13, 00:31 Odpowiedz
          to ja tam pracowałem
    • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

      Gość: Sebog6 18.03.05, 06:59 Odpowiedz
      Faktycznie "Da Grasso" jest ok. dwa sosy w gratisie, poza tym pizza jest bdb.
      Polecam jeszcze jedna tez dobra i duza z Gobi baru na Paderewskiegio. Jednak
      najlepsza jest stara i sprawdzona a zarazem tradycyjna czyli "Krystyna" na rogu
      Manifestu i Sandomierskiej jedyna taka w Kielcach, ciagle ten sam smak, czego
      niestety nie mozna powiedziec o pizzeri na Sienkiewicza (obok Silnicy. Kiedys to
      chyba tam byla najlepsza pizza w miescie(ale bylo to za PRL-u)-teraz nie radze
      tego probowac-KATASTROFA. Jedyne co mi sie tam jeszcze podoba to foto-tapeta
      ktora jest na scianach przynajmniej od 20-lat (przypomina mi mi moje mlodziencze
      lata) wszystko w srodku identyko nawet te same krzesla-szkoda tylko ze pizza juz
      nie ta sama.
      Smacznego
      • 18.03.05, 09:00 Odpowiedz
        Muzę tam iść. Stare czasy i pierwsza wizyta w tej pizzeri z siostrą i jej
        koleżanką. Ten dziwny zapach który nieprzyjemnie podrażniał nos tak, że musiałem
        wyjść. TA kolejka do drzwi. Trzeba odwiedzić ten przybytek koniecznie. Jes to
        naprawdę jeden z nielicznych lokali w kielcach który pamięta czasy PRL. Drugim
        jest Winnica. Charakterystycznym lokalem była też pijalnia wody minaeralnej na
        Sienkiewicza (woda w butelkach - Jan.)Teraz jest tam chyba sklep z odzieżą
        sportową? Echhh nie ten wątek ale musiałem. :-)))
        • 18.03.05, 17:08 Odpowiedz
          o tak, pizzeria obok sinicy to już kultowa knajpa. a co powiesz o niemniej
          kultowym barze mlecznym, który jest nieco dalej, tuż nad rzeką ?
          • 19.03.05, 09:35 Odpowiedz
            Aaaaaaaaaa chodzi ci o najlepsze pyzy w mieście!! Jakoś tam nie zaglądałem a w
            dwaniejszych czasach wpadłem jako szczyl może raz. I tak się właśnie wybieram na
            te pyzy żeby spróbować tym bardziej że to jadalnia kumpla czy jego muther.
            Znajomi się dziwią że jeszcze nie próbowałem, no wstyd. Pozdro Maciuś alias Pyza
            ! hehehe.
      • IP: *.simset.net / 80.51.251.*

        Gość: klient 18.03.05, 16:31 Odpowiedz
        Nie rozumiem, co widzicie w DaGrasso. Tamta pizza jest naprawde kiepska, ciasto
        notorycznie przypalane i okropnie cienkie! Sosy kiepskie, gorzkawe w smaku.
        Moze kiedys bylo lepiej, ale ostatnio zamawialem jakis miesiac temu i bylem
        niezadowolony, naprawde. do tego dostawcy dosyc bezczelni, zawsze nie maja
        drobnych. jakby wydal, to wiadomo, ze zawsze napiwek by wpadl, a nie domagac
        sie w taki bezczelny i chamski sposob!
        • 18.03.05, 17:58 Odpowiedz
          No tak... PRL-owska pizzeria na Sienkiewce, to kupa historii:)
          Mimo, że smak nie ten sam co dawniej (a może ten sam, tylko nie było
          konkurencji?), to i tak lubie tam skoczyć na przekąskę i popatrzeć na puszczę
          jodłową black&white
      • IP: *.devs.futuro.pl

        Gość: darek 21.03.05, 15:49 Odpowiedz
        Ta fototapeta to wisi tam od co najmniej 1976roku,a więc prawie 30lat.Jak byłem
        w liceum to tam chadzalismy na pizzę,gdzies właśnie w tych latach.Kiedys to
        było chyba PSS SPOŁEM.
      • IP: *.adsl.inetia.pl

        Gość: !!!!! 25.07.08, 04:27 Odpowiedz
        tylko nie do krystyny tam to jedynie można się namęczyć przy jedzeniu pizzy, tam
        na cieście jest chyba zupa, bo tak wszystko spływa
    • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

      Gość: Sebog6 18.03.05, 22:22 Odpowiedz
      Tak ! ptzy tej bialo-czarnej puszczy wiekszosc z nas spedzala swoje najlepsze
      chwile(
      • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

        Gość: Sebog6 18.03.05, 22:26 Odpowiedz
        Ale jesli chcecie sprobowac tej samej pizzy (ona naprawde jest taka jak za
        PRL-u) do dzisiaj dobrej to uderzcie do Krysi. For me the best the old
        style(PRL-STYLE) Pizza !
    • 20.03.05, 19:01 Odpowiedz
      NAJLEPSZA OBECNIE PIZZA JEST W SOPRANO. PIZZERIA JEST OD NIEDAWNA. MIEŚCI SIĘ
      NA ŚLICHOWICACH. TEL. 369-00-10 PIZZA MA AZ 50 CM!!!!!!!!!!!! I JEST
      BBBBAAAAAAAARDZO SMACZNA.
      • IP: *.kielce.net.pl

        Gość: ya 21.03.05, 21:19 Odpowiedz
        I z tym sie zgadzam!!! Kiedys najlepsza była Maxi Pizza, ale strasznie sie
        zepsula. Reczywiscie zaczęli przeginać i już jest do niczego. Oby nie spotkalo
        to Soprano, bo nie pede juz kupowal!!! Jedynym ich minusem jest dostawa - 40
        minut jak nic.
        • IP: 82.160.38.*

          Gość: azaa 22.03.05, 15:00 Odpowiedz
          Njalepsza pizza jest w GOBI BAR przy Paderewskiego. Polecam. Tania i naprawde
          bardzo smaczna
          • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

            Gość: wójek dobra rada 05.05.05, 23:22 Odpowiedz
            "bar mleczny" - the best - sto lat tradycji. Np na ul żelaznej :) !
        • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

          Gość: Gość 18.03.07, 12:18 Odpowiedz
          Zgadzam się kiedyś Maxi Pizza była super. Ostatnio zmówiłem i się załamałem.
          Ciasto twarde jak kamień, składników jak na lekarstwo, szynkę zastępowała chyba
          jakaś zwykła mielonka, bez żadnego smaku, poprostu tragedia. To był ostatni raz
          kiedy zamówiłem tam pizze. Koniec!!!
      • IP: 213.199.193.*

        Gość: głodny 22.03.05, 15:31 Odpowiedz
        Zgadzam się Soprano jest SUPER no i jeszcze Maxi wymiata!!!
        • IP: 81.6.129.*

          Gość: JoAnn77 04.05.05, 19:38 Odpowiedz
          mm.. dla mnie Soprano.. bije na glowe wszystko.. chlopaki troszke sie gubia i
          dostawa trwa.. ale warto .. pycha PYYCHA ciasto.. szok.. oj, musze zamowic juz
          teraz!!
      • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

        Gość: Violutek 04.08.05, 20:14 Odpowiedz
        Może i jest smaczna, ale czekać 2 godziny na aż dostarczą nie jest najlepsze.
      • IP: 193.24.202.*

        Gość: gosia 20.02.06, 22:30 Odpowiedz
        a wiecie ze ciasta w soprano nie robia sami??
    • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

      Gość: Marek 23.03.05, 13:01 Odpowiedz
      Tak tak Soprano jest OK ale tylko w Hipnozie i Mefisto
    • IP: 81.6.129.*

      Gość: Marcin 23.04.05, 15:16 Odpowiedz
      Jeżeli pizza to tylko w Di Gusto w Galerii Echo.Jest najwspanialsza,nie ma
      takiej drugiej w Kielcach.
      • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

        Gość: Karolina 23.04.05, 23:10 Odpowiedz
        a ja mam 2 lubione pizzerie: pizza hat oczywiście- Sienkiewicza a druga
        ulubiona to Pizzeria Pod Schodami na w-skiej. PYYYCHAAAA. Od początku ten am
        smak a do tego pyszna kawe. Polecam!
        • IP: *.netcity.pl

          Gość: jasiek 24.04.05, 19:14 Odpowiedz
          Gość portalu: Karolina napisał(a):

          > a ja mam 2 lubione pizzerie: pizza hat oczywiście- Sienkiewicza a druga
          > ulubiona to Pizzeria Pod Schodami na w-skiej. PYYYCHAAAA. Od początku ten am
          > smak a do tego pyszna kawe. Polecam!

          Pizza z kawa? jakos mi sie nie komponuje, no ale moze musze sprobowac ;)
          • IP: 193.24.202.*

            Gość: aga 20.02.06, 22:33 Odpowiedz
            tak tak ja tez uwielbiam pod schodami tylko kiedys była taka pizzeria promont i
            tam była leprza i wiem ze z promontu potkupili pracownika i powstała pos
            schodami i on wyniusł przepsi na ciasto i tak powstała pizzeria pod schodami.
            wiem to na 100%
    • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

      Gość: Darek 03.06.05, 13:40 Odpowiedz
      ja ostatnio jadłem z chatki i mi bardzo smakowała, a pozatym jest tania
      • IP: *.internetdsl.tpnet.pl

        Gość: mumio 04.06.05, 10:29 Odpowiedz
        Najlepsza pizza w:
        1.Planet Pizza
        2.Pod Schodami na Warszawskiej
      • IP: *.kielce.net.pl

        Gość: miam-miam 15.06.05, 14:06 Odpowiedz
        W Chatce na Barwinku CAŁKOWITE DNO - UNIKAĆ JAK OGNIA.
    • 04.06.05, 14:46 Odpowiedz
      Co sądzicie o oliwkach? Chwalą je, a dla mnie są wstrętne. Kiedyś kupiłam w sklepie w kwasie masłowym. wstrętne. Znacie jakoś innacze3j konserwowane?
      • IP: 193.24.202.*

        Gość: W1_KC 07.07.05, 22:21 Odpowiedz
        Testowalem rozne pizzerie kieleckie: Hut,Maxi,Tele,Da Grasso,Dominium,Gobi....
        Jedyne zastrzezenie mam co do ostatniej... w ostatnim zamowieniiu nie dosc ze
        pomylone maja swoje pozycje w cenniku a inne podaja na stronie internetowej to
        do tego jeszcze zabrali "pomyloną" pizze ... pewnie trafila do klienta,bo inne
        pizzerie w wypadku "zamiany" zostawiaja błędną pozycje.... to moj ostatni raz w
        gobi
    • IP: *.mega / *.kielce.sdi.tpnet.pl

      Gość: Ian_Curtis 08.07.05, 07:48 Odpowiedz
      Nie słyszałem aby w Kielcach ktokolwiek sprzedawał Pizze robioną w piecu na drewno, to co jest oferowane to kawał buły, z ketchupem (profanacja !), serem z Makro, i szynką (mielonka konserwowa :-)))))))))) no syf totalny...

      • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

        Gość: Kasia 16.07.05, 23:44 Odpowiedz
        Ja osobiscie jestem miłosniczką pizzy i jadlam juz chyba ze wszystkich pizzeri
        w Kielcach. Najlepsza jest pizza hut, chociaz nie najtansza (najlepsza
        europejska ) Telepizza (carbonara) moze byc chatka i maxi. Zdecydowanie
        odradzam dominium juz kilka razy zamawialam i zawsze jest nie dopieczona, moze
        taki jej urok ale mnie osobscie nie smakuje.Da Grasso tez nie zaspecjalna,
        ostatnio jak zamowilam z soprano z peperoni i pieczarkami to przyszla z
        ananasem i pieczarkami, nie dalo sie zjesc. Lubie telepizze bo ma zawsze taki
        sam smak duzo sera i dobre skladniki. Chociaz czasami jest strsznie
        tlusta.Reszta tych pizzeri jest do siebie podobna i nie ma zbyt duzych
        roznic.U Krsytyny dobra taka inna ale dla mnie to nie prawdziwa pizza.Smak z
        pizzeri nad silnica kojarzy mi sie do dzis i chyba niedlugo pojde go
        odnowic :))))
        Pozdrawiam wszystkich smakoszy pizzy.... :PPPPP
      • 31.03.09, 16:02 Odpowiedz
        W road way'u (róg prostej i tarnowskiej kolo hotelu - nazwy nie pamiętam) palą
        drewnem ale pizza taka sobie
      • IP: *.chello.pl

        Gość: kasia 11.02.10, 14:04 Odpowiedz
        ale już niebawem:):):)!!!
        Właśnie jesteśmy w trakcie otwierania prawdziwej pizzerii z piecem opalanym
        drewnem. Szczerze mówiąc jest już jedna w Kielcach tego typu pizzeria - nasza
        będzie druga.
        MARINERO - w stylu marinistycznym (jak sama nazwa wskazuje:))
        Zapraszamy wkrótce!!!
        • IP: *.chello.pl

          Gość: kycia1 28.04.10, 13:04 Odpowiedz
          Pizza w MARINERO jest PRZEPYSZNA!!!!! Kruchutkie ciasto, pyszne sosy, ser taki
          soczysty tam maja - mniaaaaaaaaaaaaam. Az mi sie zachcialo:))))- tej pizzy rzecz
          jasna :D. Polecam każdemu- naprawde super:))))
    • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

      Gość: Doradzacz 23.07.05, 17:20 Odpowiedz
      mi najbardziej smakuje pizza z wloskiej restauracji na Sciegiennego, szególnie
      gorgonzola ze szpinakiem...ale telefon nie odpowiada wiec wlasnie zamówilem
      pizze w chatce...wypróbuje to Wam opowiem jak smakowala. Ze Was pozdrawiam, o
      tym wiecie.:-)
      • IP: *.pu.kielce.pl

        Gość: JACK 16.03.06, 15:04 Odpowiedz
        FAJNE SĄ TE OPINIE-niektóre naprawde extra! Szkoda tylko ze w wiekszosci
        najezdzanie na różne pizzerie i zachwalanie swojego.faktem jest ze mozna sie
        dowiedziec gdzie i czym nas faszeruja,ale jak by na to nie patrzec - na wlasne
        zyczenie.Nie podoba sie komus? Nie smakuje? To jeszcze nie znaczy, że należy tak
        generalizowac podane opinie o pizzeriach i spisywać na straty te czy inne. Myslę, ze
        najlepiej bedzie jak kazdy bedzie zamawiał tam gdzie lubi - i po sprawie. Może z
        sentymentu, a moze po prostu z powodu walorów smakowych. Ja uwielbiam GOBI BAR i
        myślę ze kucharze i dostawcy nie dadza mi powodu aby z niego zrezygnowac, więc
        zamawiam i jestem zadowolona. A czy jeszcze ktoś podzieli moja opinie-nie wiem - ja
        zdania nie zmienie. A to dla GOBI- gorrrrrrrące pozdrowionka! do szybkiego zobaczenia
    • IP: 195.116.211.*

      Gość: Moo 24.07.05, 00:36 Odpowiedz
      A ja wam powiem, że najlepiej samemu zrobić. Pizza na całą blachę wychodzi < 10zł. Dużo się nie trzeba narobić i w kilkadziesiąt minut może być gotowa.
      • IP: 81.6.129.*

        Gość: mada272@op.pl 19.08.05, 21:54 Odpowiedz
        A ja pracuje sobie w jednej z pizzeri w Kielcach, dosc znanej, najlepszej
        europejskiej jak wspomniala jedna z kolezanek:) Wiem jak powinna smakowac dobra
        pizza i jak ja robic, zeby byla dobra. Najwazniejszym elementem jest ciasto. W
        Kielcach malo jest pizzeri, gdzie jest ono na odpowiednim poziomie. Musze
        przyznac, ze my mamy naprawde dobre, my znaczy Tele Pizza, Pizza Hut rowniez.
        Nie jest to moze najtanszy wybor, ale za to dobry:) Nie zawsze to co tanie jest
        smaczne. Kolejnym waznym elementem jest piec. Ktos napisal na forum i mial
        racje, ze nie ma w Kielcach pizzy z prawdziwego pieca, takiego, w ktorym pali
        sie drewnem. Nasz piec jest elektryczny, ale ciasto jest dobrze wypieczone.
        Tak wiec zapraszam wszystkich na pizze, szczegolnie wtedy, gdy jestem w
        pracy:))) Bedzie naprawde dobra:)))
        Pozdrawiam wszystkich smakoszy.
        • IP: *.internetdsl.tpnet.pl

          Gość: Somebody 20.08.05, 23:00 Odpowiedz
          No może ciasto :) ale dodatki po prostu koszmarne :) ostatnio zmaówiliśmy pepperoni - ze świeczką szukać na niej dodatków - nigdy więcej!!
          • IP: *.146.127.138.nat.umts.dynamic.eranet.pl

            Gość: beata 04.01.11, 21:30 Odpowiedz
            pracowalam na sycyli 10 lat wiec wiem jak smakuje dobra pizza prosze mi wierzyc pizzeria marinero serwuje przepyszną pizzę ,jedząc ją byłam mile zaskoczona że wreszcie w kielcach można zjeść prawdziwą pizzę ssssspróbujcie
        • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

          Gość: Ian_Curtis 21.08.05, 09:48 Odpowiedz
          Mimo wszystko nie skorzystam z Twego zaproszenia i dalej będę twierdził iż w Kielcach istnieją tylko i wyłącznie wyroby pizzopodobne. Tylko i wyłącznie piec opalany drewnem nadaje się do robienia pizzy reszta to gnioty...

          Pozdrawiam

          Ian
          • IP: 81.6.129.*

            Gość: mada272 22.08.05, 23:16 Odpowiedz
            Oczywcie nic na sile:)Ale nie masz racji, ze nasza pizza to kawalek buly z
            dodatkami z makro. Nasz ser i wedliny to wybor wysokiej klasy i nie ma nic
            wspolnego z makro:) Nie wiemjak w innych pizzeriach, ale u nas nie mozna sobie
            na to pozwolic. Przed godzinka zamawialam pizze i byla pyszna, wiec albo miales
            pecha, albo to nie od nas:) Pozdrawiam pa
            • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

              Gość: Ian_Curtis 23.08.05, 07:41 Odpowiedz
              Chmmmm jw. buła (ok bez dodatków z Makro) nic poza tym... To jest wyrób pizzopodobny jak każdy inny w Kielcach.
              • IP: 193.24.201.*

                Gość: artdevil 02.03.06, 15:08 Odpowiedz
                Kurde koles tylko narzekasz, to wez otwórz pizzerie z piecem opalanym drewnem i
                wtedy bedzie spokój a nie meczysz ludzi swoimi wypowiedziami.
          • IP: *.chello.pl

            Gość: gość 10.05.10, 23:34 Odpowiedz
            Spróbuj więc z Pizzerii Marinero ul. Nowy Świat. Tam mają taki piec i na dodatek
            widzisz jak ją się robi, więc widać też produkty jakie dają na placek. Ostatnio
            taką pizze jadłam 3 lata temu we Włoszech - tego smaku się nie zapomina!!! A
            poza tym tania (najdroższa bodajże 27 zł) i sosy gratis:)
            • IP: *.adsl.inetia.pl

              Gość: mmmaaariner0 11.05.10, 10:38 Odpowiedz
              Marinero, poprawcie stronę internetową zamiast pisać incognito sami o sobie laurki;) marineropizza.pl/menu
              Spróbuję waszej pizzy i napiszę tu caaałą prawdę:)
    • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

      Gość: Kadzielnia 21.08.05, 15:36 Odpowiedz
      LA STREGA I TELE PIZZA!!!!
    • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

      Gość: Głodny człowiek 23.10.05, 02:08 Odpowiedz
      co to k.... za miasto żeby człowiek musiał gotować o 2:07 w nocy bo
      wszystko zamknięte
    • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

      Gość: gocha 23.10.05, 21:02 Odpowiedz
      Najlepsza pizzeria jest w Pińczowie w restauracji Tawrnaa. SUPER!!!
    • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

      Gość: xxx 23.10.05, 21:17 Odpowiedz
      najlepza pizza jest w restauracji TAWERNA w Pińczowie.SUPER !!!!!!!!!!!
    • IP: *.internetdsl.tpnet.pl

      Gość: prawdziwy smakosz 04.11.05, 19:38 Odpowiedz
      najlepsza i najwieksza pizza jest w Soprano pizza na slichowicach!!! jest
      wypasiona bardzo!! polecammmm 3690010 !!!
      • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

        Gość: ani 04.11.05, 20:30 Odpowiedz
        Tak czytam ten watek z zainteresowaniem bo tez jestem maniaczka pizzy-a w
        Kielcach od niedawna. wiec mysle, ze wkrotce przetestuje lokale-natomiast pare
        lat jadlam w Lublinie i moje spostrzezenia-tu tj. w Kielcach pizza bardzo droga-
        w Lbn za dwie srednie ok 22 zl(dowoz gratis)-moze to to, ze nie ma tu az
        takiego rynku zbytu??a po drugie na pocieszenie dla tych co nie lubia czekac-
        tam w dzien powszedni czeka sie ok 40 min, w week zas ok 1 godz, czasem wiecej-
        wiec nie jest zle:)pozdrawiam
      • IP: *.fly.pl

        Gość: Cranoova 21.06.06, 17:55 Odpowiedz
        Nie bede ukrywal, ze PIZZERIA SOPRANO JEST NAJLEPSZA:) Jedyny minus, to dlugosc
        oczekiwania na nia w domku:P No ale pewnie maja masa zamowien i sie nie dziwie;)
        Dzis kupuje pizze peperoni na meczyk:D YEAH!!!
    • IP: *.satbit.pl / *.devs.futuro.pl

      Gość: igi 07.11.05, 21:19 Odpowiedz
      Najlepsza pizza jest w soprano 50cm margarita za 18.90zł
    • IP: *.internetdsl.tpnet.pl

      Gość: Mateusz 01.01.06, 16:21 Odpowiedz
      w pizzyhut umawiam sie raczej na blizsze poznanie z kolesiami z czata, z którymi chce mieć sex (robią dobre sosy, a pizze przypalaja, wiec jak koles nie pasi to sie szybciej konczy konsumpcje) , a prywatnie lubie dominium, pizzerie dominium, w seksie raczej uległy jestem.
    • IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net

      Gość: oliffka 01.01.06, 17:16 Odpowiedz
      kiedys zamowilam z kolezanka duza pizze w soprano (50 cm) i co przywiezli?
      zimne wymoczyny ze tak powiem... wystarczylo sprobowac zeby sie zniechecic... a
      rewelacja to MAXI PIZZA w lokalu na pewno (dawno nie zamawialam do domu)
      polecam studencka i margerite rewelacja!przystepne ceny, centruum miasta, mila
      obsluga i dwa sosy gratis :p
      • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

        Gość: gen21 02.01.06, 14:12 Odpowiedz
        Jezeli ktoś robi pizze i:
        -ciasto wyrabia ręcznie
        -sos przygotowuje z calych pomidorów
        -używa prawdziwej mozzarelii
        -wypieka w piecu opalanym suchym drewnem liściastym
        to może dopiero uzywac w nazwie pizza.
        • 02.01.06, 14:43 Odpowiedz
          Gość portalu: gen21 napisał(a):

          > Jezeli ktoś robi pizze i:
          > -ciasto wyrabia ręcznie
          > -sos przygotowuje z calych pomidorów
          > -używa prawdziwej mozzarelii
          > -wypieka w piecu opalanym suchym drewnem liściastym
          > to może dopiero uzywac w nazwie pizza.

          A ja:
          - ciasto kupuję w hipermarkecie
          - zamiast sosu stosuję ketchup z koncentratem
          - używam wyrobu seropodobnego
          - wypiekam je w piecu elektrycznym

          to to nie jest pizza ??

          przecież pracuję w Maxi Kluch Pizzy.
        • IP: *.pls.com.pl

          Gość: QuQu 02.01.06, 15:08 Odpowiedz
          ufffff całe szczeście ze suchym bo już sie bałem że mokrym mogą w piecu palić
          • 02.01.06, 19:59 Odpowiedz
            Polecam tez pizzerie "studio Pizza" na slichowicach (ul to chyba jurajska, zaraz obok basenu :P) Najlepsza pizza tam,to calzone albo fungi-salami mniam :D
            Strasznie podoba mi sie tez wystroj lokalu :D
    • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

      Gość: Theo 02.01.06, 20:43 Odpowiedz
      Maxi Pizza rewelacja! Przystępne ceny i duży wybór dodatków! Natomiast Pizza
      Hut zeszła na psy.
    • 03.01.06, 17:18 Odpowiedz
      Niestety jak widzę wielu tzw. smakoszy pizzy wychowało się na
      plackach przyozdobionych pieczarkowo-cebulową breją, plasterkiem "podlaskiego"
      i keczupem made by róg Manifestu Lipcowego i Sandomierskiej czy słynny lokal na
      Sienkiewicza.
      A zrobienie dobrej pizzy to sztuka, mimo że to właściwie fast food.
      Przetestowałem większość pizzerii w Kielcach, mam porównanie z innymi miastami
      i z zagranicznymi lokalami tego typu, również włoskimi. Jedna charakterystyczna
      rzecz dla kieleckich pizzerii, prawie wszędzie jeśli juz zaczynają dobrze to
      kiedy zdobywają popularność zaczyna się dziadostwo, czyli masówka. Tak jest z
      Maxi Pizzą - zamiast prawdziwego czosnku dają granulat, wołowina z zamrażarki
      po półrocznym leżakowaniu, sosy nie te co dawniej. Ta z Telepizzy nie zmienia
      poziomu ale jest stanowczo za "ciężka", tłusta. No i droga, podobnie jak Pizza
      Hut, chociaż ta jest smaczniejsza. Da Grasso jadłem chyba 2 razy, za każdym
      była to wypieczona do granic zwęglenia zelówka ze śladami dodatków. Niezła
      jest "Pod schodami", ale bez szaleństw.
      Ostatnio pojawiła się mało jeszcze znana "Halo Pizza". Bardzo podobna w smaku
      do dawnej dobrej "Maxi", polecam. Oby się nie popsuli jak będą mieli więcej
      zamówień. Niezłe jest Studio Pizza na Ślichowicach.
      Prawdziwa pizza musi być niestety z pieca drzewnego, co na wstępie
      dyskwalifikuje wszystkie kieleckie. Powinna być na cieniutkim cieście, a o to
      też ciężko (wyjątki Arkadia na Sienkiewicza, włoska knajpka na Ściegiennego i
      pizzeria Królewska na Świętokrzyskim, tam również świetne sosy i pieczywo
      czosnkowe). Koniecznie sos pomidorowy bezpośrednio NA CIEŚCIE, a nie na
      wierzchu. A pizza z keczupem dyskwalifikuje na wstępie, to kompromitacja i
      powinni w takich przypadkach zabronić używania dla czegoś takiego nazwy pizza.
      Jeśli chodzi o oryginalność dodatków też jest licho. Trudno spotkań pizzę z
      prawdziwą papryką pepperoni, anchois, czy dobrego gatunku oliwkami. Na dobry
      ser też trudno trafić.
      • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

        Gość: kuku 05.01.06, 13:52 Odpowiedz
        a ja wole da grasso z szynką i z pieczarkami i sosikami zawsze mi przywożą
        idealną
    • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

      Gość: fann 06.01.06, 19:05 Odpowiedz
      na Rynku koło postoju taxi jest wypasiona Hatt - jest OK ale Droga
      • IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

        Gość: slodziusia:* 12.01.06, 14:02 Odpowiedz
        da grasso jest przyszniusia:)szczegolnie z ich sosikami:)
    • IP: *.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl

      Gość: filozof 26.01.06, 16:27 Odpowiedz
      w maxi jest do bani
    • IP: *.pu.kielce.pl

      Gość: KTOS 14.03.06, 14:23 Odpowiedz
      CZEŚĆ!JEŚLI CHODZI O PIZZERIE TO TYLKO GOBI BAR,CHODŻ TANIO NIE
      ZAWSZE ZNACZY SMACZNIE TEN JEDEN WYJATEK GOBI SPEŁNIA NAJLEPIEJ
      ZE WSZYSTKICH PIZZERII MNIEJ LUB BARDZIEJ SŁYNNYCH.MAJA DUUUUZO
      PROMOCJI,LOKAL EXTRA A DOSTAWCY? MMM....PEŁNA KULTURKA! SA
      NAPRAWDE SPOKO!!!!POLECAM!!!
przejdź do: 1-100 101-200 201-202
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.