Gazeta.pl   Forum   eDziecko   eRodzice   Województwa   Śląskie   Szukam rówieśników do za...

Szukam rówieśników do zabawy (2-3 lata) Ligota

Autor: tabletka_bez_krzyzyka 12.02.12, 21:46
Witam!

Mam 2,5 letniego szkraba z nadmiarem energii. Ponieważ jest jedynakiem i nie mamy zbyt wielu znajomych z dziećmi w jego wieku, poszukuję chętnych do wspólnej zabawy (jako alternatywę dla klubiku malucha) z Katowic - Ligoty i okolic.

Doskwiera mi trochę monotonia codziennych zabaw w domu. Myślę, że byłoby dobrze pobawić się w gronie rówieśników (wstęp do przedszkola). Pomyślałam wstępnie, że w 6-10 mam (czy tatusiów) można by podnająć salę, np. w Niebieskim Kąciku i dać dzieciom wyszał dwa razy w tygodniu. Oczywiście to luźna propozycja do dalszej dyskusji.

Chętnych do wspólnej zabawy proszę o dopisanie się do wątku albo kontakt na alienoor@o2.pl.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Miasto Dzieci - Wydarzenia

Warsztaty w POMPONIE

Sala Zabaw Pompon zaprasza dzieci i rodziców na czerwcowe warsztaty.

Sobotnie Spotkania (S)Twórcze

2 czerwca MDK Batory w Chorzowie zaprasza na twórcze zajęcia.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.