Gazeta.pl   Forum   eDziecko   eRodzice   Województwa   Warmińsko-mazurskie   Darmow warsz...

Darmow warsztaty dla mam - Olsztyn

Autor: monitt 07.06.11, 08:51
Spotkanie, które odbędzie się 15 czerwca w Hotelu Warmińskim, poprowadzi pani dermatolog i doświadczona fizjoterapeutka.

Takie warsztaty dotychczas odbyły się w kilku największych miastach w Polsce. Cieszyły się wielkim powodzeniem i uznaniem - zarówno ze względu na wartość merytoryczną, jak i towarzyską. Owe warsztaty to nie tylko doskonała okazja, by spotkać się ze specjalistami, ale i z innymi mamami. Po warsztatach, przy kawie i ciastku, można spokojnie porozmawiać na różne tematy, odetchnąć i naładować akumulatory.

Zarówno warsztaty, jak i konsultacje dermatologiczne i fizjoterapeutyczne, są DARMOWE. Organizatorem spotkania jest serwis parentingowy www.babyboom.pl i portal aktywnemamy.pl

Spotkanie skierowane jest do kobiet w ciąży, mam niemowląt, ale także tatusiów. Jeśli nie masz z kim zostawić starszego dziecka, weź go ze sobą - organizatorzy zapewniają pomoc w opiece.

Środa, 15 czerwca w Olsztynie, Hotel Warmiński, ul. Kołobrzeska.

Przewidziane są dwie tury spotkań: w godz. 11:30 - 14:00 oraz 14:30 - 17:00.

UWAGA!Ilość miejsc bardzo ograniczona. Rezerwacja obowiązkowa - zapisy na www.aktywnemamy.pl
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Darmow warsztaty dla mam - Olsztyn - monitt 07.06.11, 08:51

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.