makri1 19.09.07, 18:38 Czy orientuje się ktoś gdzie mozna kupić w Poznanu ekologiczne jedzenie tzn. warzywa, owoce, mięso, jajka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalcia475 Re: Ekologiczne warzywa i owoce i mięso w Poznani 21.09.07, 22:45 Mam ten sam problem. Staram się gotować mojej 8 miesięcznej córeczce obiady i nie wiem, gdzie mogłabym w Poznaniu kupować zdrową żywność. Nie chcę mojego maleństwa od samego początku faszerować chemią zawartą w jedzeniu "ogólnodostępnym". Odpowiedz Link Zgłoś
makri1 Re: Ekologiczne warzywa i owoce i mięso w Poznani 22.09.07, 20:13 Ja też mam 8 miesięczną córeczkę i też chciałabym od czasu do czasu dla niej coś upichcić, ale nie chcę jej dawać tych sypanych rzeczy ze straganów. Na razie nie znalazłam miejsca gdzie mogłabym pewnie kupić coś bez chemikaliów. Odpowiedz Link Zgłoś
beastyja Re: Ekologiczne warzywa i owoce i mięso w Poznani 22.09.07, 22:46 Witajcie! Na pewno jest sklep z "ekologiczną" żywnością na ul. Krakowskiej - są tam wędliny, mięso i parówki - bez dodatków. Parówki jemy już od dwóch lat i są PYCHA - nie wezmę już do ust tego, co można kupić w zwykłym sklepie. Poza tym mam pewność, że nie szpikuję dziecka świństwami. Są tam także produkty nabiałowe z gospodarstwa ekologicznego koło Zduśkiej Woli (pyszota jogurty - 12%), a także jaja (od kurki dziub-dziub, jak mawia moja teściowa). Polecam! Warzywa można kupić koło Kupca lub w Plazie (tam też nabiał). Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
makri1 Re: Ekologiczne warzywa i owoce i mięso w Poznani 26.09.07, 12:11 A mogłabyś napisać mniej więcej, w którym miejscu na Krakowskiej, bo znam tą ulicę i nie kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama