gdzie dobry chleb, bo Awiteks zszedł na psy? Dodaj do ulubionych


Chleb jaki można dostać w Awiteksie przypomina amerykańskie gluty, skórki nie
ma, jest rzadki i nie da się go smarować bo się rozlatuje. kiedyś mieli dobry,
zbity. Teraz większość tradycyjnego pieczywa to jakieś twory bez skórki,
nadymane.
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.