Gazeta.pl   Forum   eDziecko   eRodzice   Województwa   Warszawa   pytanie o okulistę

pytanie o okulistę

Autor: peggy_su 29.01.12, 12:13
Przy okazji wątku o noszących okulary i soczewki, mam pytanie do Warszawianek. Czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego sprytnego okulistę.
Po pierwsze chciałabym dobrać soczewki, byłam już u kilku lekarzy ale nikt nie potrafił mi pomóc.
W jednym oku mam + a w drugim - plus astygmatyzm. Wada nie jest duża acz ponoć skomplikowana bo mam problem z widzeniem obuocznym.

Po drugie nawet jeśli chodzi o okulary - widzę, że widzę coraz gorzej wink
ale oczywiście jak wytężę wzrok na badaniu to wartość szkieł wychodzi mi cały czas taka sama.

Tak więc jeśli macie kogoś takiego sprytnego do polecenia to bardzo proszę o namiar. Może być na priv oczywiście.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Miasto Dzieci - Wydarzenia

Kopciuszek - spektakl baletowy dla dzieci z okazji Dnia Dziecka

Kopciuszek - spektakl baletowy dla dzieci z okazji Dnia Dziecka

Regionalna Niedziela - Wianki, wianuszki, czerwcowe warsztaty na Oktawę Bożego Ciała i na Świętego J

MCKiS zaprasza na warsztaty rodzinne. W programie: powieści etnograficzne o wieczorze i obrzędach świętojańskich, wianuszki z...
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.