Gazeta.pl   Forum   eDziecko   eRodzice   Województwa   Warszawa   Gdzie w Warszawie testy...

Gdzie w Warszawie testy z krwi(panel pokarmowy)?

Autor: nikulam 14.02.12, 08:54
Drogie Mamy alergików czy możecie polecić mi miejsce w Warszawie gdzie robią panele pokarmowe z krwi metodą immunofluorescencyjną?Chciałabym uniknąć tych paskowych a gdzie nie dzwonie tam wszedzie paskowasad(córeczka ma prawie 2 latka).
Znalazłam jedno lab. na ul.Kartezjusza gdzie prawdopodobnie robią tą metodą,ale pani tak mieszała przez telefon i dopytywała kilku osób,że 100% pewności nie mam.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Miasto Dzieci - Wydarzenia

Kopciuszek - spektakl baletowy dla dzieci z okazji Dnia Dziecka

Kopciuszek - spektakl baletowy dla dzieci z okazji Dnia Dziecka

Regionalna Niedziela - Wianki, wianuszki, czerwcowe warsztaty na Oktawę Bożego Ciała i na Świętego J

MCKiS zaprasza na warsztaty rodzinne. W programie: powieści etnograficzne o wieczorze i obrzędach świętojańskich, wianuszki z...
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.