Gazeta.pl   Forum   eDziecko   edziecko   Pomocne emamy   Proszę o pomoc dla mojej rodziny, ...

Proszę o pomoc dla mojej rodziny, dla dzieci

Autor: 7maryna 08.02.12, 11:17
Jesteśmy pięcioosobową rodziną, dzieci w wieku 8 lat syn, 4 latka syn i 17 miesięcy córka.
Mąż pracuje, zarabia niewiele, ja jestem zarejestrowana w GUP< bez prawa do zasiłku, jestem w ciąży z czwartym dzieciątkiem.
Jestesmy bardzo dużo zadłużeni za mieszkanie socjalne, umowa się kończy w 2013roku, jak nie spłacimy zadłuzenia to będzie sprawa w sądzie o eksmisje.Niestety nie mamy z czego opłacać w całości czynszu a tymbardziej zadłużenia.
W mieszkaniu jest tylko prąd, wszystko jest na prąd.
Jesteśmy w ciężkiej sytuacji, korzystamy z pomocy MOPS, ale już wstyd nam tam chodzic.
Proszę dobrych ludzi o jakąkolwiek pomoc, nie dla nas ale dla naszych dzieci.Bedziemy bardzo wdzięczni
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-214
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

SERWIS EDZIECKO.PL POLECA:

Seks w polskim wydaniu

Po ciemku, po cichu, ale... ekstra!

Pielęgnacja niemowlęcia

Czy jesteś ekspertem? Sprawdź!

Toksyczny styl rodzicielstwa?

Wszyscy popełniamy błędy, ale niektóre z nich da się wyeliminować...

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.