Gazeta.pl   Forum   eDziecko   eRodzice   Województwa   Pomorskie   Trójmiasto ortodonta p...

Trójmiasto ortodonta pilne

Autor: k1234561 26.07.11, 18:25
Mamy z Trójmiasta,mam do Was pytanie czy znacie,albo słyszałyście coś o ortodontce Annie Urbaniak?Przyjmuje w Gdańsku na Zaspie.
Moja córka jest obecnie z babcią w Sopocie,a ponieważ rodzice najczęsciej leczą swoje zęby albo w centrum stomatologicznym w Krzywym Domku w Sopocie albo w Eurodencie w Gdańsku (z obu tych miejsc są bardzo zadowoleni),więc wzięli wnuczkę tym razem do Krzywego Domku na przegląd zębów.Przegląd wypadł dobrze,ale moja mama chciała jeszcze aby ortodonta obejrzał zgryz córki.Niestety ortodonta przyjmuje tam raz w miesiącu,ale pani w recepcji podała kto to jest i gdzie przyjmuje na stałe i podała właśnie nazwisko pani Anny Urbaniak.Próbuję coś znaleźć w necie na jej temat,jakąś opinie ale jakoś marnie mi idzie,więc jeśłi znacie ta osobę,miałyście z nią jakiś kontakt albo coś słyszałyście o niej będę wdzięczna za wszelkie informacje.Mama jest z córką do piątku w Trójmieście,do tego czasu muszę wiedzieć czy warto do tej pani iść czy nie.A może poleciłybyście mi kogoś sprawdzonego i naprawdę dobrego fachowca z Trójmiasta?
--

--
http://lbym.lilypie.com/1ocMp1.png
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.