Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Łódzkie   Łódź   Łódź   C80

C80

Autor: cruach 27.01.03, 10:07
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
KEEP MOSHIN'
Dziękuję Ci bAardzo bAardzo, Aardzie, za zrzucone linki :) Po tych linkach wspinałem się na cruachy górskie i inne.
Bez asekuracji. Parę razy zleciałem -- strona się zawieszała a komputer wypinał (*). Aleć żyję. Żyję.

Co do etymologii, to tu jest coś nie coś: members.aol.com/_ht_a/tammuz69/home/Index/History/Crom_Cruach.html
Ważne, że stóg czy komin jest kobiecy w swej deklensji. O tym to nawet sam nie wiedziałem!

Tu www.gnosticlight.hg.pl/polish.htm jest informacja, że w latach 1999-2000 Cruach dawał koncerty. Dementuję.
Ja umiem grać tylko na nerwach, słowach i flecie. Tak naprawdę chodzi o black-metalowy alias Niemytych Jeży :))

Natomiast z linki, gdzie Cruacha znaleźć wyczytuję też, jak można Cruacha kupić. Stanowczo stwierdzam, że strona
ta jest wredną fałszywką wrogich mi w Szkocji sił. Cruacha kupić nie można. To znaczy można, jeśli kto wie jak
polować na białe kruki. Szczegóły tu: www.comicsuniversum.com.pl/k06_polska/k_polskie.html

Pożegnam Was, kochani, na dni kilka, naście. Zanurzę się bowiem w świat, w którym modemom żyć nie sposób.

(*) Zadanie domowe: opracować emotikon wyrażający wypinający się komputer.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.