Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Łódzkie   Łódź   Łódź   Re: czytam i wszystko mi opada!!!...

Re: czytam i wszystko mi opada!!!!!!

Autor: Gość: demi IP: *.getin.3s.pl 08.05.09, 15:50
ja się tu naczytałam i nie chcę delikatnych mebelków, które skrzeczą, rysują się "z powietrza" albo dostarczane są w fatalnym stanie. Meble za takie pieniądze nie powinny się rozklejać po kilku miesiącach użytkowania, to są meble na co najmniej kilka lat a nie miesięcy.
Panią może ktoś poinformował, iż będzie opłata za transport w pani gestii, ale Panią/Pana który założył wątek mógł nie poinformować.

Ja na ten przykład jestem bardzo zadowolona z Vox'u i ich składu w Katowicach (za Obi). Już kilkukrotnie tam meble kupowałam i dobrze Panowie doradzili i przy większych zakupach jeszcze i dostarczyli w cenie, wnieśli i złożyli a do tego złożyli porządnie. Nic nie skrzypi, żadna szafka, żadne łóżko. Materac dobrany idealnie, stelaż pomimo kilkuletniego użytkowania nadal trzyma, nic nie pękło i nic nie trzeszczy, nie straszy.

Do salonu upatrzyłam sobie Vinotti Landbond, ale jeśli te wszystkie ich okleiny to takie buble to ja dziękuję. Chociaż kolekcja zaintrygowała mnie swoją orginalnością, to ja podziękuję.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-281
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.