Jesteśmy krajem nietolerancyjnym .....Kiedyś zgubiłam 15 kg utrzymałam wagę przez prawie 5 lat ....kosztem wielu wyrzeczeń ,kosztem zdrowia ....wiecznie głodna w wymarzonym rozmiarze 36 ....38.... od 4 lat tyję niestety to już nie tylko te 15 kg przytyłam już przeszło 30 i nawet na to specjalnie nie pracuję NIE OBŻERAM SIĘ !!!!! szczupli idioci tego nie mogą pojąć ...doktor w poradni leczenia otyłości odradza drastyczne odchudzanie -mam rozchwiany metabolizm komórkowy ,organizm nastawiony jest na magazynowanie ...ustawiona jestem na diecie cukrzycowej ...koleżanki nie mogą się nadziwić chodzisz na basen fitness jeździsz na rowerze jesz mniej od nas a tyjesz jak to możliwe a brzuch jak u ciężarnej w 9 miesiącu...
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.