Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Łódzkie   Łódź   Łódź   Re: bioenergoterapeuta łódź

Re: bioenergoterapeuta łódź

Autor: Gość: tomasz IP: *.toya.net.pl 18.01.10, 11:26
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
ppp jeśli możesz czytaj dokładniej czyjeś wypowidzi .Już jakiś czas temu napisałem że nastąpiła(z przyczyn o których nie będę się rozpisywać) pomyłka i że nie chodziło o tego bioenergoterapeute o którym była mowa, za co również przeprosiłem.Nazwiska osoby o której myśle już nie wymieniłem .A ty drążysz ten temat zupełnie niepotrzebnie.Pisząc "nie znam człowieka o którym się tak krytycznie wyraziłeś ,nie korzystałem z jego usług itp." dajesz do zrozumienia że jednak chodzi o tę osobe o której była mowa, co jest bzdurą.Wiem że takie pomyłki nie powinny mieć miejsca a jesli się przydarzą trzeba mieć odwage się do nich przyznać i to właśnie uczyniłem.A co do osoby pod której adresem skierowałem swoje krytyczne uwagi i której nie wymieniłem z nazwiska, wierz mi mam dużo racji.Jeszcze jedno ,PPP czy nie zdarzyło ci się nigdy wypowidzieć negatywnie na czyjś temat ?Czy swoimi słowami nigdy nikogo nie zraniłeś? czy nie zrobiłeś nigdy nikomu wstydu? Jeśli tak to czy miałeś do tego moralne prawo?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.