Gazeta.pl   Forum   Kobieta   Poradnik Domowy   mokre rzeczy z pralki smierdza

mokre rzeczy z pralki smierdza

Autor: Gość: s IP: *.156.114.169.mortin.pl 21.01.12, 00:06
mam pralke Beko i problem, mianowicie po praniu rzeczy gdy sa jezcze mokre śmierdzą,
jak wyschną łądnie pachną. Nie wiem czym, tak jakby gumą. Dziwny to jest problem, bo śmierdzą tylko rzeczy ciemne, doszłam do tego że chyba są to najczęściej koszulki z naklejkami, lub spodnie z gumą. Z tym że białe rzeczy nigdy nie śmierdzą, ani pościel, ani ręczniki, ani białe koszulki.
Wyrzuciałam już wszytskie ubrania, które śmierdziały na mokro, ale nowe już też zaczynają zalatywać po mału co raz bardziej. Wcześniej nigdy tego problemu nie było.
Koszulka, która po pralce zaczyna śmierdzieć, później nawet jak ją piorę w misce to też śmierdzi póki jest wilgotna.
wynajmuje mieszkanie i wprowadzili się do nas nowi lokatorzy, suszą pranie w łazience i też jest tak, że jak wiszą ciemne rzeczy to śmierdzi, a białe pachną... Masakra.
stosowałam różne środki do czyszczenia pralek i ciągle ten sam problem.
Pralka ma dwa lata. Nie wiem czy coś się przepala w trakcie prania/wirowania i dlatego tak śmierdzą, bo przechodzą jakąs spaloną gumą, czy co, ale dlaczego białe rzeczy nie smierdza tylko ciemne...
zostaje chyba tylko wymiana pralki na nową.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Szybki letni obiad

Gdy żar się z nieba leje, większość z nas chętnie zadowala się lekkimi daniami, których przygotowanie nie zajmie więcej niż pół godziny.
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.