• drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego

Pieczeń wołowa duszona Dodaj do ulubionych

  • IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 09:58
    obowiązkowo do wstępnego peklowania lub dojrzewania miesa należy zastosować
    sól zmiękczającą zwyciągiem z papaii jest to najleprza przyprawa wyłącznie
    do zmiękczania wołowiny co jest gwarancją że nasza pieczeń nie zakończy jako
    zelówka
    Zaawansowany formularz
    • Gość: pp IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.11.08, 20:54
      jesli mieso bylo zamarnowane i dobrze obsmazone to nie bedzie
      zelowka nawet bez soli zmiekczajacej :)
    • Gość: Jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 13:40
      Świetny przepis, wreszcie po wielu próbach wołowina wyszła miękka i
      soczysta.
    • 05.05.09, 21:27
      gajka dziękuję za podpowiedź, tylko gdzie taką sól kupujesz?
    • Gość: urszula IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.07.09, 16:58
      witam

      a co ze solą,nie trzeba natrzec nią mięsa?
  • Powiadamiaj o nowych wpisach

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.