Dodaj do ulubionych

Pieczeń wołowa duszona

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11 lat temu
obowiązkowo do wstępnego peklowania lub dojrzewania miesa należy zastosować
sól zmiękczającą zwyciągiem z papaii jest to najleprza przyprawa wyłącznie
do zmiękczania wołowiny co jest gwarancją że nasza pieczeń nie zakończy jako
zelówka
Edytor zaawansowany
  • Gość: pp IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 9 lat temu
    jesli mieso bylo zamarnowane i dobrze obsmazone to nie bedzie
    zelowka nawet bez soli zmiekczajacej :)
  • Gość: Jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 8 lat temu
    Świetny przepis, wreszcie po wielu próbach wołowina wyszła miękka i
    soczysta.
  • 8 lat temu
    gajka dziękuję za podpowiedź, tylko gdzie taką sól kupujesz?
  • Gość: urszula IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 8 lat temu
    witam

    a co ze solą,nie trzeba natrzec nią mięsa?

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.