Gazeta.pl   Forum   Kobieta   Poradnik Domowy   Re: Danwita OK!

Re: Danwita OK!

Autor: Gość: Lili IP: *.icpnet.pl 16.11.10, 11:27
Witam, trochę prawdy o tej firmie...miałam ,,przyjemność" tam pracować jako telemarketerka bardzo się cieszę że już u nich nie pracuje ;) Kiedy przychodziłam do pracy to miała być umowa zlecenie (6 zł na rękę) a po miechu umowa o pracę za najniższą krajową, praca miała być od poniedziałku do piątku od 8 do 16...a było tak, że owszem umowa zlecenie była, dla wybrańców umowa o pracę ale co najśmieszniejsze to osoby które były bez doświadczenia zawodowego (czyli ich 1 praca) to dostały 80% podstawy a na umowach nich nie było o tym wspomniane, poza tym pracowało się 10 godz w biurze a jak jeszcze były wolne miejsca na spotkana (a zawsze były bo było mało osób do umawiania i dużo spotkań) to resztę w domu czyli min 2 godz dodatkowo w domu, weekendy były zawalone robotą bo jak w nie w biurze od 8 do min 12 to w domu, a oprócz tego umawiania w domu które miały być dodatkowo płacone (a i tak nie były bo firma wolała dać wolne niż kase, a ja chciałam sobie dorobić a nie leniuchowiać) to zawsze w weekend za darmo musiałaś potwierdzać swoje zaproszone osoby...ale najbardziej żenujące to była propozycja szefa aby pracownicy zrobili sobie orzeczenie o niepełnosprawności, bajerował że on chce nam dać więcej pieniędzy ale my powinniśmy mu pomóc i się na to zgodzić, generalnie miał już swojego lekarza którzy przyszedłby do firmy i stworzył dla każdej osoby historie choroby a komisja miała być już załatwiona przez szefa...
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Szybki letni obiad

Gdy żar się z nieba leje, większość z nas chętnie zadowala się lekkimi daniami, których przygotowanie nie zajmie więcej niż pół godziny.
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.