mam kołdrę wełnianą już kilka lat gdzie zakupiłem w firmie która sprzedawała je ale nic nie wspominano o jej walorach ,kupiłem ją za 300 zł 10lat temu,ale byłem na kilku takich spotkaniach i tam jest dopiero wciskana ciemnota ludziom ,co i jakie choroby itd,niestety miałem zamiar też kupić tą kołdrę 2lata temu ale taka sama kołdra kosztowała już nie 300-500zł ale 2800zł identyko jaką kupiłem za 300zł to jest naciąganie w biały dzień jak zrezygnowałem z zakupu tej kołdry to przedstawiciel firmy myślałem ze ze skóry wyjdzie nie wiedział co ma począć ,kupię sobie taki komplet ale nie na pokazach tylko w sklepie .te firmy z buku i poznania to są naciągacze ,znam się na marketingu i wciskaniu ciemnoty starszym osobą .pozdrawiam
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.