Gazeta.pl   Forum   eDziecko   Eksperckie   Karmienie butelką   Oduczyl sie pic z butelki - ...

Oduczyl sie pic z butelki - Pani doktor co zrobic?

Autor: ewulek525 23.01.12, 11:49
Mój syn ma 5 mies. Wcześniej pil z butelki póki nie miałam pokarmu i brałam antybiotyki. Potem przeszłam na karmienie piersią. W związku z powracającymi infekcjami i braniem antybiotyków pediatra zalecił powrót do karmienia butelka. I tu jest problem bo synek nie chce pic. Podaliśmy mu Bebilon Comfort który jest ciut gęstszy niz Nutramigen (pił go wcześniej) i być możne to wina smoczka przez który mleko nie leci.
Sprawa jest pilna bo wracam 6 lutego do pracy i nie chciałabym by moje dziecko było głodne. Synek je już pomału starte jabłko, marchewkę zmiksowaną z ziemniakiem ale nie wiem czy to wystarczy. O odciąganiu pokarmu nie ma mowy bo wciąż biorę leki.
Będę zobowiązana za odpowiedź
Ewa
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Serwis eDziecko poleca

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.