Gazeta.pl   Forum   eDziecko   Eksperckie   Karmienie butelką   Jakie mleko dla ulewacza?

Jakie mleko dla ulewacza?

Autor: sorvana 26.01.12, 13:22
Witam

Moje dziecko skończyło 4 mc,karmię wyłącznie piersią,w dzień co 2,5-3 h,w nocy zaś toczy się dramat,ponieważ budzi się co 2/3h i nic poza piersią nie uspokoi wariata ;)

Przez pierwsze 2 mc budził się w nocy tylko raz a później wszystko się pomieszało,a ja -szczerze mówiąc-jestem wykończona,mam troje dzieci poniżej 4 lat i niczego mi tak nie brakuje jak spokojnego snu w nocy :/

Mały podwoił już wagę urodzeniową,przybiera ok.180-200g na tydzień,pomimo dużego ulewania,od 7 tyg życia podaję przed każdym karmieniem Nutriton ale nie wiele pomaga.

Potrzebuję rady,jakie mleko wybrać,czy do mm również należy podawać przed karmieniem zagęszczacz?
Docelowo chciałabym podać butlę tylko na noc,może w nocy nie śpi bo jednak się nie najada moim mlekiem...??
Czy dobrze będzie jeśli pierwsze podam mm rano i przez kilka dni będę obserwować reakcję a potem już dam na noc?

Niestety starsze dzieci karmiłam mieszanie dopiero od 7 mc i nie mam doświadczenia.

Pozdrawiam :)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Serwis eDziecko poleca

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.