Gazeta.pl   Forum   eDziecko   Eksperckie   Karmienie butelką   Do Pani Doktor-problemy z ku...

Do Pani Doktor-problemy z kupką i ilościami mleka

Autor: oszty 29.01.12, 20:24
Witam,
moja córka niedługo skończy 4 miesiące, od miesiąca je wyłącznie MM Bebiko1. Jak była karmiona piersią robiła kupki dość rzadko przeważnie raz na dwa dni. Przy Bebiko też tak jest, tylko kupka jest za każdym razem inna. Raz ma normalny kolor i jest dość rzadka, raz dość sucha, czasem zdarza się że jest ciemna zielona. Często męczy się pół dnia i przeważnie wtedy robi zielone kupki. Podawałam przez tydzień probiotyk acidolacbaby ale nie widzę poprawy. Nie wiem czym to jest spowodowane, bo mała nic innego nie je. Wody ani herbatek też nie chce. Ostatnio też zaczęła mniej jeść. Wcześniej zjadała od 100-150ml teraz jak zje 120 to jest wielkie święto. Ogólnie lepiej je w nocy. Zaczęła też więcej ulewać pomimo mniejszych ilości.
Nie wiem, czy szkodzi jej mleko czy jej nie smakuje. Chciałabym wg schematów rozpocząć niedługo rozszerzanie diety, ale nie wiem czy w tej sytuacji to dobry pomysł.
Będę wdzięczna za odpowiedź.
--
Janeczka ur. 2.10.2011.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Serwis eDziecko poleca

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.