Mam prośbę do pani dr, proszę bardzo o poradę, bo już sama nie wiem co robić....
Moja mała ma 2,5miesiąca, urodzona o czasie z wagą 3740g przez cc.
Pani dr od urodzenia dziecko ma kolki i sapkę,która nie przeszła. Będą jeszcze na moim mleku miała mega kolki już. Potem na Bebilonie comforcie zielone stolce, kwaśne,strzelające, wysypkę na buzi i ciele.
Pan dr zasugerował pepti i wówczas kupy sie unormowały, zeszła wysypka z ciała, na policzkach i czole dalej są krostki,ale juz nie takie(może to kontkatowa wysypka?) Kupy żółte ale dość wodniste i ....mega kolki, dziecko drze się jak opętane,daje jej bobotic, przetestowałam wiele i nawet viburcol,który kompletnie na nią nie działa, butelki antykolkowe i wszystko na jasny gwint...
Teraz za radą pediatry kupiliśmy nutramigen i mała ma nadal kolki i robi ...zielone kupy, o co kaman? Ten nutramigen jej gorzej służy niż pepti? ja już nie wiem co robić, pomocy
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.