Gazeta.pl   Forum   eDziecko   Eksperckie   Karmienie butelką   pytanie o grudkowate kupki

pytanie o grudkowate kupki

Autor: sennen22 16.02.12, 16:06
Witam serdecznie
Moja córcia ma 3,5 ms, od początku karmiona jest mlekiem HIPP Combiotic. Od około tygodnia pije mniej ( zawsze piła mało, ale przybierała prawidłowo ) i pomimo tego, że pije mniej, wypróżnia się parę razy na dobę - zazwyczaj robiła raz, jej kupki są koloru musztardowego i mają pełno takich grudek, podobnych do takich jak występują w wiejskim serku.
Byłam u lekarza, mała jest zdrowa tzn nie ma kłopotów z brzuchem, pani doktor powiedziała, aby podawać Dicoflor w kroplach i obserwować. Niestety po 4 dniach nie ma żadnej poprawy. Mała zawsze miała bardzo luźne kupki, ale bez tych grudek, a może są one prawidłowe? Jeśli tak to dlaczego wcześniej ich nie miała ?
Pani dr zasugerowała aby zmienić mleko na Nan Pro 1. Jak ją zapytałam dlaczego odpowiedziała"że mamy je polecają". Nie potrafiła też odpowiedzieć co może być przyczyną grudek. Świadomie wybrałam mleko Hipp, ponieważ na doskonały skład, niechętnie je zmienię na inne, tym bardziej nie wiem na jakie. Czy Pani dr albo któraś z mam może coś poradzić ?
Z góry dziękuje.
--
♥Igorek ♥Potworek
PIRAT
JaTezKarmieCycusiowymMleczkiem
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Serwis eDziecko poleca

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.