Dla mnie Negral to cżłowiek który zasługuje na ogromny szacunek,choć nie słucham jego muzyki... Co do Kazika , to jakoś nie przypadł mi do gustu jego typ muzyki i niestety "12 groszy" hicior nad hiciorami podobno jest super i wogóle naj... JA TAK NIE UWAŻAM (DLA MNIE JEST DNEM I NIE PRZEKAZUJE ŻADNEJ MĄDREJ TREŚCI) ,MAM KASETE ORGINALNĄ MAGNETOFONOWĄ Z CIEKAWOŚCI CHCIAŁAM PRZESŁUCHAĆ (RAZ MI SIĘ UDAŁO) TERAZ WYLĄDUJE ONA W ŚMIETNIKU BĄDŹ W ZĘBACH PSA MOJEGO Z SZACUNKU DO INNYCH MĄDRYCH ARTYSTÓW!!!!!!!!!! a tak na marginesie mówiąc to nie jestem osobą wielce zamożną jak on by było mnie stać tak beztrosko wyrzucać pieniądze ,że co i rusz fury i sprzęcior zmieniam w domu za kase fanów nie szanując ich ale jeśli mam możliwośc i stać mnie na to -to kupuje orginalne pLyty i niech nie wyjeżdża on ludziom że są złodziejami! Podejrzewam ,że Negral teraz będzie miał konflikty z innymi wykonawcami ,że popiera tzw piractwo ale wiem że się obroni i zdania nie zmieni !SZACUN OGROMNY DLA CIEBIE CZŁOWIEKU!
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.