jakby nie było burdelu na kolei to prasa nie miałaby o czym pisać, a burdel jest taki, że się normalnemu człowiekowi słabo robi,jak się na to patrzy, wystarczy przyjrzeć się na pracę Urzędu Transportu Kolejowego, na problemy z Komisją Europesjką z tego powodun i na samo PKP, w którym siedzi komunistyczny beton jak za starych dawnych czasów,
swoją drogą to PO chyba bardzo chce przegrać wybory, bo ostatnio biorą się za różne sprawy z dziwną skłonnością do ubezwłasnowalniania obywateli, jak ktoś chce wchodzić na głupie strony to niech sobie wchodzi, jak ktoś chce jeździć rozwalonym busem to niech sobie jeździ, ja niańczenia nie potrzebuje, jeszcze trochę będzie mi sie mówić co mam czytać, co pisać a na końcu co mówić i myśleć PRECZ!!!
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.