Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Metro   Do szkoły za dwa lata

Komentarze do artykułu

Do szkoły za dwa lata

Sześciolatki pójdą obowiązkowo do szkoły w 2014 roku - posłowie zgodzili się na propozycję minister edukacji. Przez dwa lata to rodzice zdecydują, czy posłać dziecko do pierwszej klasy, czy zerówki

Do szkoły za dwa lata

Autor: Gość: atari IP: *.51.101.16.smlw-legionowo.pl 29.01.12, 20:50
"Moje dzieko nie ma czasu na nic po szkole. Cały czas jest tylko nauka, pisanie i czytanie z którymi całkowiie sobie nie radzi. Poświęcamy jej całe popoludnia i nie ma efektów"

" Skończyło się tym, że do 20- tej odrabialiśmy lekcje, a potem ja z mężem wykonywałam zadania z plastyki"

"Mój syn codziennie przed szkołą mówi, że boli go brzuch, płacze straszliwie żebym nie zaprowadzała go do świetlicy, a jest dopiero od tygodnia w szkole..."

to są relacje z różnych rodziców 6latków ze strony [url=http://www.ratujmaluchy.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=214&Itemid=156]Ratujmaluchy.pl.[/url] Cytaty o warunkach w szkołach to jakiś dramat- poczytajcie sami. A to wszystko po to by pani Hall krócej czekała na wnuki...I chyba by było komu szybciej pracować na jej wypasioną emeryturę

Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.