Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Metro   Dał nam przykład Wojak, jak sandały nosić zi...

Komentarze do artykułu

Dał nam przykład Wojak, jak sandały nosić zimą

I co z tego, że termometry pokazują minus 20? Polityk Nowej Prawicy Olaf Wojak zrobił furorę w sieci i mediach, bo na poniedziałkową debatę u premiera przyszedł w sandałach. Dlaczego? - Jeśli nie chcemy chodzić w zimie wszyscy w sandałach, powiedzmy ACTA "dziękujemy"! - mówił (cytat za deser.pl).

Dał nam przykład Wojak, jak sandały nosić zimą

Autor: cyklina-klimkiewicz 08.02.12, 12:26
Mnie zdziwiło tylko to,że w taki mróz jaki od początku miesiąca jest w Polsce, że na oficjalne spotkanie z premierem i członkami rządu naszego państwa , ktoś przychodzi w sandałach bez skarpetek. Jeszcze niedawno do porządnej restauracji, czy nocnego klubu, nie wpuszczano bez odpowiedniego ubrania. Rozumiem,że to taka manifestacja stosunku tego polityka do zapraszających do dyskusji. Mnie prawica kojarzyła się dotychczas z konserwatywnym przestrzeganie norm, obyczajowych też. Ale to zachowanie jest naganne. Już od dłuższego czasu osoby, które zatrudnia kancelaria szefa rządu, mają wolne. Kto się organizacją takich spotkań zajmuje. Z normalnego lokalu gastronomicznego został by wyproszony.Same sieroty , których nikt nie wychowywał, w szatni i przy obsłudze tam pracują? Nawet w latach 50 i 60 takie zachowanie nie było tolerowane. Pamiętam, jak 1961 roku poszedłem do szkoły w swetrze i koszuli polo,kołnierzyk miałem po spodem, to wychowawczyni wyprosiła mnie na korytarz bym poprawił ubranie i gdy to zrobię wrócił. Ale ja chodziłem do liceum nr5 w Warszawie.Pewnie jakieś inne standardy były w tej renomowanej szkole. B.Klimkiewicz.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.