Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Metro   Jak byłem dzieckiem to nienawidziłem poniedz...

Komentarze do artykułu

Jak byłem dzieckiem to nienawidziłem poniedziałków

Autor: paolo74 14.11.09, 09:57
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Bo zamiast durnego amerykańskiego serialu był Teatr TVP. Kurcze ile bym dzisiaj dał żeby zamiast teledurnieji było więcej właśnie teatru TVP itd... Generalnie za komuny telewizja była marna, dla dzieciaków w szczególności. Pamiętam, że wściekałem się, że nie ma kreskówek Disneya, z drugiej strony przypominam sobie, że szczególnie w weekendy była cała masa świetnych filmów przyrodniczych i innych programów, które jako dzieciak też oglądałem i w odróżnieniu od kreskówek Hanny Barbery coś się z nich dowiedziałem.
Niestety trzeba toczyć boje z własnymi dziećmi jeśli nie chcemy, żeby zamiast mózgu miały hamburgera.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.