Podaj namiar gdzieeeeeeeeeeeeee można kupić.
Szukam po całej pieprzonej Warszawie i wszędzie mi uświadamiają że wycofano je z obiegu bo "dyryktywy" unijne i euroosły.A ja mam to w du pie chce mieć wybór.Z resztą jestem emerytka i nie stać mnie na wydawanie 16 -20 zł żeby kupić "energooszczędną" 18W-kę -da światło świecy a zapalenie na 5 minut da równo zużycie pradu na zapłon i czas oświetlania.
W państwie - które zawsze liczy się z opinią obywateli dba o nich a naukowców nie ustawia po kątach-Germanii ,po przedstawionych przez naukowców badaniach,wpływu na obywateli używania energooszczędnych żarówek i kosztów utylizacji RZĄD ZABRANIA i WYCOFUJE uzytkowania ich w szkołach ,przedszkolach,biurach w ogóle w pomieszczeniach zamkniętych ponieważ ;świetlówki niszczą wzrok,świetlówki rozgrzane wydzielają trujące opary ,są bardzo trujące dla środowiska przez co drogie w utylizacji.Amen.A co na to najmadzejszy w Polsce profesor TURSKI naczelny lobbysta tego badziewia i wyśmiewajacy bezczelnie najlogiczniejsze argumenty ??jego dzieci i wnuki powinny żyć otoczone tylko takim światłem.Chce mi się splunąć jak tylko wspomnę tego barbarzeńcę.A żarówki 99W -tak sie bronią inteligentni ludzie przed chciwymi idiotami.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.