hej dziewczyny.
Ostatnio kupiłam w mym ciucholandzie sukienkę z frędzlami (te frędzle to raczej takie paseczki o szerokości ok 6mm). Pamiętam, że jakieś dwa lata temu był na nie szał w sklepach i wtedy mi się nie podobały, ale teraz przypadła mi w sumie do gustu. Myślicie, że taka sukienka pasuje na wesele? Jakie dodatki do niej dobrać? Niezależnie od sukienki planowałam czarne kryjące rajstopy i czarne szpilki, żeby nie dzielić moich krótkich nóg. Sukienka też jest czarna. Czy czymś ją ożywić? Jak powinna leżeć taka sukienka?
Problem w tym, że jest na mnie trochę za duża i czuję się w niej dość grubo. Mam spory biust i ładną talię, ale nogi niezbyt nadające się do eksponowania, a sukienka nie podkreśla ani biustu, ani talii. Poradzono mi pasek, ale przy tych frędzlach to chyba byłoby za dużo. Myślę więc nad zwężeniem. Jaką biżuterię nosi się do takiej kiecki?
będę wdzięczna za rady
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.