Gazeta.pl   Forum   Dom   Kuchnie i łazienki   opomiarowanie w łazience

opomiarowanie w łazience

Autor: Gość: Kriss IP: 194.181.160.* 09.02.12, 07:54
Witam,
czy w łązience, w której jest piec spalinowy można montować opomiarowanie na grzejniku? Kominiarz, który u mnie był osttanio powiedział, że nie wolno, ale nic więcej nie powiedział, czy jest to zapisane w jakiejś ustawie, czy innym dokumencie.

Mój problem polega na tym, że mam problem z wentylacją i przez piec spalinowy jest wdmuchiwane do mieszkania zimne powietrze (często wraz ze spalinami), co powoduje, że mimo maksymalnego ogrzewania w łazience i tak jest bardzo zimno. Tak więc grzejnik grzeje, w łazience jest zimno, a płacić za ogrzewanie trzeba.

Bez konkretnych argumentów w postaci zapisów w ustawie bardzo ciężko jest cokolwiek wywalczyć w spółdzielni mieszkaniwoej, dlatego też będę wdzięczny za pomoc.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • opomiarowanie w łazience - Gość: Kriss 09.02.12, 07:54

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

DOMOSFERA.PL POLECA:

Tak będą mieszkać najbogatsi!

Kryształowe umywalki, podłogi z onyksu, 32 tysiące złotych za metr i widok wart każdych pieniędzy...

Hotel Mama Shelter w Marsylii

Nowy hotel w Marsylii to schronienie nie tyle dla mam, ile dla wszystkich fanów dobrego designu

Retro podróże we wnętrzach

Meble w stylu vintage, które mogą kojarzyć się z podróżami starym parowcem z początków XX wieku

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.