nie ma na forum emama wolności wypowiedzi, no NIE MA!
Moderatorki głaszczą po główkach swoje ulubienice, które mogą się szarogęsić i łamać regulamin, mogą obrażać w swoich sygnaturach innych - taka sygnatura była widoczna przez wiele miesięcy z moim nickiem i obraźliwym epitetem, moderatorki wtedy były ślepe. Moderatorki na tym forum mają widzenie selektywne, raz są ślepe a potem nagle doznają jasnowidzenia gdy chodzi o wypowiedź która im personalnie nie pasuje. Cała reszta ematek poza klubem kolesiowskim jest traktowana z buta, usuwane są niepopularne wypowiedzi, usuwane są sygnatury choćby były zgodne z regulaminem.
Już było wiele wątków na temat moderacji tamtejszego forum, więc śmiem twierdzić że coś jest na rzeczy i nie tylko ja to dostrzegam, na ematce nie ma równego traktowania wszystkich uczestników, są równi i równiejsi.
Właśnie wyleciał mój wątek z ematki po 5 minutach bytności ponieważ śmiałam poddać w wątpliwość obiektywność moderatorek. Mój postulat - może pora zmienić moderację na ematce?
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.