Gazeta.pl   Forum   Pomoc   O moderacji   E tam, Siwa, nie musisz wracać.

E tam, Siwa, nie musisz wracać.

Autor: jenisiej 05.02.12, 01:17
Co prawda dziś wyleciał w kosmos - oczywiście z forum nr 13 - mój wątek Wstawcie tę Madzię do mikrofalówki!, w którym poddałem miażdżącej krytyce organy państwa i media, ale rozumiem, że jest weekend i pomylił się po prostu niedoświadczony i nadwrażliwy dyżurny. Nie wątpię, że w poniedziałek Marrant przywróci wątkowi temu należne mu miejsce - jak Ty wycofałaś się z błędu, przywracając do łask i katalogu to historyczne forum.

Rozumiem, że nieuważnego dyżurnego mógł sprowokować tytuł - niebanalny, acz w niczym nie uchybiający prawu ni etykiecie. Cóż - ja za nieodżałowanym Mistrzem, redaktorem Lesławem Ketmanem Maleszką uważam, że nośny tytuł to połowa sukcesu. Byłoby dobrze, gdyby tę zasadę przyswoili sobie także adepci szlachetnej sztuki dziennikarskiej, za których zapewne uważają się weekendowi dyżurni.

Ukłony.

--
- To zbyt inteligentne teksty jak na XX i zbyt poprawnie napisane - ortografia, niemal brak literówek, bez chaosu, uporządkowane, czyste cytaty, interpunkcja, ogólna estetyka, dbałość o czytelność. Tego nie da się w jednej chwili nauczyć. Jenisiej?
- Kompletnie o nim zapomnialem. Moze byc Jeni.;)
- Też o nim myślałem.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.