Gazeta.pl   Forum   Pomoc   O moderacji   Re: O wszach do moderatora

Re: O wszach do moderatora

Autor: andrzejg 08.01.05, 12:47
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
ale rzucacie wątkami,gdyby nie link Blonga z jego wątku na OL,nigdy bym tu nie trafił.W takim razie mozesz spokojnie skasowac bliźniaczy wątek jaki założyłem na FA.

Tebe.Nie jestem sympatykiem LPR,ani tym bardziej ich przybudówki.Mozna z nimi walczyć osmieszając ich idee i wykazując bliskość z ideologiami ,które przyniosły wiele zła w historii świata.Mozna rózwniez ośmieszać nazywając ich wszami.Dlaczego nie,skoro ktos to lubi,ale nalezy byc przygotowanym na rewanż.

Nazywają ją skrajnie prawicową bojówką,choc z ta prawicowością mocnao bym dyskutował , bo organizacja bazowa - LPR nie wskazuje cech prawicowej parti,a wręcz jest to gospodarcza postkomuna.Niezaleznie od przypisania do tej czy innej strony,jest to agresywna skrajność.Nie wmówisz mi ,że w Izraelu nie ma skrajnej bojówkowej młodziezy,którą na zasadzie analogii mozna tez nazwac wszą zydowską.Gdybyś był rzetelny,to wyciałbyś oba wątki za obrazę uczuć narodowosciowych,bo okresienie polska i zydowska dotyczą narodowości.Ale ty pośłuszny swoim chlebodawcom tniesz tylko jedno.Mocno sie zawiodłem na Twojej rzetelności.Ty nie nadajesz sie na moderatora.Ty po prostu jesteś cenzorem.

A.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.