ale rzucacie wątkami,gdyby nie link Blonga z jego wątku na OL,nigdy bym tu nie trafił.W takim razie mozesz spokojnie skasowac bliźniaczy wątek jaki założyłem na FA.
Tebe.Nie jestem sympatykiem LPR,ani tym bardziej ich przybudówki.Mozna z nimi walczyć osmieszając ich idee i wykazując bliskość z ideologiami ,które przyniosły wiele zła w historii świata.Mozna rózwniez ośmieszać nazywając ich wszami.Dlaczego nie,skoro ktos to lubi,ale nalezy byc przygotowanym na rewanż.
Nazywają ją skrajnie prawicową bojówką,choc z ta prawicowością mocnao bym dyskutował , bo organizacja bazowa - LPR nie wskazuje cech prawicowej parti,a wręcz jest to gospodarcza postkomuna.Niezaleznie od przypisania do tej czy innej strony,jest to agresywna skrajność.Nie wmówisz mi ,że w Izraelu nie ma skrajnej bojówkowej młodziezy,którą na zasadzie analogii mozna tez nazwac wszą zydowską.Gdybyś był rzetelny,to wyciałbyś oba wątki za obrazę uczuć narodowosciowych,bo okresienie polska i zydowska dotyczą narodowości.Ale ty pośłuszny swoim chlebodawcom tniesz tylko jedno.Mocno sie zawiodłem na Twojej rzetelności.Ty nie nadajesz sie na moderatora.Ty po prostu jesteś cenzorem.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.