Witajcie
Siedzę już od paru dni w różnych "opiniaczach" i nie mogę nic konkretnego znaleźć.
Szukam hotelu głównie pod kątem dziecka 4 letniego czyli chodzi o super plażę przy hotelu (najlepiej z piaskiem, jeżeli to możliwe, bo raczej w Turcji są żwirkowe) oraz ze zjeżdżalniami przy basenie dla dzieci, ale nie takie wielkie jak dla dorosłych tylko te małe. Byłam w tym roku w Albatros Palace w Hurghadzie i tam właśnie były takie super zjeżdżalnie, a tu w tureckich hotelach nie mogę nic znaleźć. Oczywiście widziałam te hotele w Antalii, ale ceny powalają zupełnie jak za Meksyk, chociaż tam napewno plaża lepsza. Myślałam coś o Side, ale też nie chciałabym czegoś na zadu...piu. No i oczywiście jakieś dobre jedzenie by się przydało. Możecie coś polecić?
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.