Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Wielkopolskie   Poznań   Poznań   CGP Dialog!!!! Praca w ...

CGP Dialog!!!! Praca w terenie. Sczaniekiej 2A

Autor: Gość: XXXXXX IP: *.icpnet.pl 31.10.08, 10:24
to samo dzieje się w firmie CGP, którzy podpisują umowy telekomunikacyjne z firmy Dialog. byłam tam na rozmowie trwała zaledwie 3 min i osoba przeprowadzająca rozmowę powiedziała, że dziś ma jeszcze 40 takich osób, dlatego tak krótko trwała rozmowa. miły Pan powiedział mi, że jeżeli chcę sprawdzić jak wygląda praca muszę przyjść następnego dnia, ponieważ mamy obserwować pracę managera :D hehehe (jakieś cwaniaki po 20 lat, chodzą i rzucają takimi tekstami, że aż się śmiać z nich chce. robią z siebie debili max). rano następnego dnia poszłam do siedziby biura, czekało tam jeszcze 7 innych osób. czekaliśmy jakieś 15 min pod biurem, bo nikt nie otwierał nam drzwi, a wszyscy byli w środku. jak się później okazało to mają zawsze rano takie meetingi, szkolą swoje prezentacje itd. taką dostałam na maila od nich:dzien dobry,ja do własciciela
to pan,tak?
chodzi o telefon stacjonarny bo pan tutaj posiada telefon z tp,tak?
i ten tel jest na firme,tak?
no własnie,wiec 2 miesiace temu dostal pan informacje odnosnie obnizek abonamentow dla klientow biznesowych,pan zapoznal sie z tymi ulotkai czy jeszcze nie?
W takim razie przyniesie pan fakture,ja dokładnie wytłumacze o co chodzi
zeby to wprowadzic potrzebna bedzie jeszcze pieczatka na potwierdzenie działalnosci gospodarczej,pan nip i regon ma na pieczatce,tak) dosłownie kopia maila od nich :) uśmiałam się do łez. Jak już wpuścili nas do środka do biura (piwnica, w środku nie mówię jak wygląda bo do biura to trochę brakuje, byłam na rozmowie o 17 więc jak wychodziłam to mało sobie zębów na klatce nie wybiłam bo ciemno a wejść trzeba po schodach) weszliśmy, przydzielili mnie do grupy z 3 chłopakami i kazali iść w teren. Szczerze to poszłam, żeby się przekonać jak to wygląda bo domyślałam się o co chodzi. jazda tramwajem z biura w teren. wysiedliśmy, zaczęło padać, więc nasi managerowie :) hehe stwierdzili, że przed pracą muszą iść na kawę, jakaś urocza kawiarenka, pijemy kawę, a oni nawijają jaka firma jest wspaniała, jakie imprezy firmowe, ile to alkoholu się przelewa itd. za wszystko płaci firma :)ale za kawę w restauracji każdy za siebie :) no to ruszamy. wychodzimy w teren podział na grupy, bo w 7 osób wyglądaliśmy jak banda jehowych (bez urazy, chłopacy w garniturach i gadają z ludźmi) my w 3 poszliśmy w jedną stronę, 4 w inną. Wchodzisz do firmy, durna ich prezentacja, właścicielka firmy trzaska przed tobą drzwiami i tak kilka firm, sprzedał trzy umowy :) a najlepszy ponoć z całego Poznania (nawet na ich stronie jego imię jest on nie musi już wychodzić w teren, bo jest vip-em, ale robi to bo lubi, tak nam powiedział) wracamy do biura, puścił nas wcześniej ok.16 i powiedział, że on powie w firmie, że się nadajemy i do zobaczenia w poniedziałek w firmie heheheh. prześle prezentacje jw. mamy się jej nauczyć bo będą nas testować. to do zobaczenia i każdy w swoją stronę. więcej się tam nie pojawiłam :) chyba nie będzie dziwne jeśli nie napiszę dlaczego :) widziałam ich ostatnio na mieście "szkolili innych" hehehe ja już się nie dam nabrać :P jeżeli ktoś lubi takie zajęcia to proszę bardzo ja się na to nie piszę :)
pozdrawiam
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-242
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.