Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Wielkopolskie   Poznań   Poznań   Re: CGP Dialog!!!! Prac...

Re: CGP Dialog!!!! Praca w terenie. Sczaniekiej 2

Autor: Gość: Gość IP: *.icpnet.pl 26.11.08, 19:58
hmmm od czego tu zacząć....
oczywiscie znalazlam ogloszenie w gazecie oferta dotyczyla pomocy w sekretariacie byl tylko nr telefony i kogo szukaja zadzwonilam i zaproszono mnie na rozmowe Pani w sekretariacie powiedziała ze to firma Axium mieszczaca sie na ul. Wolskiej 7 (wiec jak widac firma posluguje sie dwoma nazwami jak sie pozniej dowiedzialam dlatego, ze jedna z nich juz wszyscy znaja i nie bylo chetnych). Poszlam na rozmowe o prace oczywiscie jeszcze tego samego dnia i ku mojemu zaszkoczeniu na te sama godzine przyszlo jeszcze jakies 10 osob... Pani "menager" przedstawila mi sie i spytala jakie znam programy komputerowe i jak uslyszala ze nie znam "platnika" to od razu zaproponowala mi prace w handlu a ze bardzo potrzebowalam pieniazkow to sie zgodzilam i umowilam na "dzien probny" po ktorym bedzie wiadomo czy sie nadaje czy nie no i oczywiscie czy oni zechca ze mna wspolpracowac.... poszlam na ten dzien probny i przejal mnie juz tzw. lider ktory oczywiscie powiedzial ze zajmuje sie w tej firmie szkoleniem ludzi i ze mi graluluje bo na rozmowach bylo 30 osob a wybrano 3 (wszystkim tak mowia i kazdy tam zajmuje sie szkoleniem nie wazne czy pracuje tam 2 tygodznie czy 3 miesiace) no i pojechalismy w "teren" chodzac od domu do domu i namawiajac ludzi na te pakiety CYRFY+ to czego najbardziej teraz zaluje to to ze zgodzilam sie zostac na okres probny... Rano w "siedzibie firmy" odbywaly sie takie spotkania motywujace na ktorych glownie poruszano temat jak szybko mozna tam awansowac i ile to mozna zarobic... tylko nikt nie wspominal jakim kosztem... nie ma cie 12 godz w domu, chodzisz po ludziach i... nie bojmy sie tego slowa klamiesz, jak nie podpisze sie umowy to niemasz zwrotu za koszt podrozy np do szamotul itp. oczywiscie nie ma sluzbowych samochodow ( kase za bezyne zwracaj ale za telefon juz nie a rachunki telefoniczne na poziomie 200 zl to norma) a te szkolenia o technikach sprzedazy... to po prostu smiech na sali i jeszcze taka laska ktora zuje gume jak krowa trawe na pastwisku... tak na prawde ksiazke mozna napisac a juz na pewno dobry artykul do gazety ja juz tam nie pracuje i nikomu nie polecam chyba ze macie ochote pracowac z ludzmi nastawionymi tylko na kase, nie potrafiacymi powiedziec wiele wiecej niz regulki ktora maja wyryta na blaszke. moge szczerze przyznac ze praca tam to moja najwieksza porazka.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-242
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.