Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Wielkopolskie   Poznań   Poznań   Re: Szanowni przedmówcy...

Re: Szanowni przedmówcy!

Autor: renepoznan 30.10.08, 22:46
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Mam nadzieję, że innym decydującym ten galeon jednak się nie spodoba. Dlatego nie życzę powodzenia w realizacji Wszystkich planów ale trzymam kciuki byście sami przemyśleli swoje zamiary. Wbrew pozoroim nie jestem przeciwnikiem zagosspodarowania tego półwyspu ale jestem przeciwnikiem niektórych waszych pomysłów - typu ten galeon.
Nie będę też ukrywał, że odrzuca mnie tania demagogia typu: "całoroczny basen kąpielowy będący do dyspozycji do wczesnych godzin popołudniowych dla przedszkoli, szkół i służby zdrowia"
Zwłaszcza ta służba zdrowia Wam wyszła. Trzeba było jeszcze dodać nauczycieli, górników i hutników :):):):):) Ale to marginalia i nie warto tego ciągnąć.

Proszę też mi uwierzyć, że świetnie umiem czytać adresy a także sprawdzać wypisy z KRS. Po prostu zdziwił mnie tak ewidentny błąd na profesjonalnej stronie profesjonalnej firmy. O czymś to jednak świadczy - bo chyba ten wpis nie powstał wczoraj???????

Zalecenie skorzystania z linijki przyjąłem. Ale najlepsza weryfikacją będą realia - i ocena tego co powstanie - jeśli powstanie.
Na temat biznesplanów i szacowania przychodów/kosztów mam jakieś tam pojecie (pewno jak u wszystkich zbyt małe) dlatego sceptycznie podchodzę do Pańskich obietnic - zakładając oczywiście, że nie jesteście finansowymi szaleńcami czy pralnią pieniędzy. Bo inaczej przecież nie mogę zakładać.

Zaproszenia na galeon - proszę wybaczyć nie przyjmę. Mimo wszystko nie lubię disneylandu i "Rodziny Kiepskich". Bardziej interesowała by mnie ta rybna tawerna - ale czy powstanie? Bo plany są ambitne a realia są jakie są.

:):):):) A na pytanie czy tymi specjalistami od "syfa" i ludźmi mało znającymi jezyk polski i jego bogate słownictwo sa Pana pracownicy to odpowiedzi nie dostałem. Ale rozumiem, że może Pan tego nie wiedzieć. :):):):)
--
„Różnych stanów piękne grono, Gęstą śmiercią przepleciono
Żyjąc wszystkie tańcujemy, Aże obok śmierć, nie wiemy.
Szczęśliwy kto z tego tańcu, Odpocznie w Niebieskim szańcu
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.