Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Mazowieckie   Radom   Radom   Komentarz. Parki to nie gaz...

Komentarze do artykułu

Komentarz. Parki to nie gazony na deptaku

Drzewa rosną długo. Wszyscy to wiedzą? Nie jestem taka pewna, zwłaszcza gdy przemierzam Planty i słyszę o planowanej wycince drzew w Leśniczówce czy Starym Ogrodzie. O ogrody i parki trzeba dbać systematycznie

Komentarz. Parki to nie gazony na deptaku

Autor: trawiata1 22.02.12, 21:50
Brawo.Wycinka parkowych drzew została zauważona.Dbałość i koserwacja Starego ogrodu ogranicza się do bezmyślnego wycinania.Przypadkiem znalazłem się w czasie gdy wycinali zdrowe drzewo.W przeciągu 15 minut wycieli i zlikwidowali ślad po pniu.Brygada uwijała się jak w ukropie.Z ledwością zdążyłem zrobić zdjęcie zdrowego pnia po nieszczęsnym drzewie.po bardzo krótkiej chwili nie było śladu że rosło drzewo. Zdaje się że niebawem park Stary ogród stanie się skwerem z kilkoma drzewami na krzyż.Czy ktoś z urzędników odpowiedzialnych ma zielone pojęcie o zieleni?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.