Witam,
W sierpniu rozstałem się z osobą, na której bardzo mi zalezało. Sądziłem, że to zauroczenie, ale ja dalej myślę i jest dla mnie najważniejsza na świecie. Nigdy nie cierpiałem po żadnym rozstaniu tak bardzo. Opisywanie jednak całej historii publicznie jest niezasadne i nieodpowiedzialne, dlatego przejdę od razu do meritum.
Korzystałem z pomocy 4 wróżek. Wydałem masę pieniędzy. Po interwencji jednej z nich nastąpił krótki przełom, bowiem zachowanie tej osoby polegało i polega nadal na tym: że gdy mnie zobaczy, to zachowuje się bardzo nienaturalnie, zaczyna się śmiać i ucieka... Taki schemat powtarza się zawsze gdy mnie widzi. Wtedy jednak po rzekomym uroku - na krótki okres czasu zaczęliśmy rozmawiać, bardzo ozięble, później coraz bliżej jednak wszystko nagle wróciło do punktu wyjścia - nie wiem czy to przez urok czy moja autosugestia, nie mniej - później okazało się, że każda z nich jest szarlatanką i oszustką a z magią nie miały nic wspólnego - wszystkie idealnie potrafiły klamać a
każda z nich miała opracowany własny schemat. Mam wrażenie, że wszystkie panie ogłaszające się w internecie to jedna mafia.
Jestem już załamany. Online można czytać historie bajkopisarzy i rzekome historie o odzyskanej miłości - jednak one okazują się NIEPRAWDZIWE. Nie znam żadnych wróżek, nie jestem wtajemniczony.
Szukam osoby sprawdzonej, konkretnej - która pomogłaby mi odzyskać to co jest dla mnie najważniejsze. Zdaję sobie sprawę, że osoby które zajmują się tym naprawdę nie reklamują się w internecie. Może dziwnym trafem okaże się - że ten temat będzie dla kogoś wyjątkowy i pomoże... Naprawde..
Jestem z dolnego śląska. Bardzo proszę raz jeszcze o pomoc.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.