Gazeta.pl   Forum   Dom   Cztery Kąty   Re: Ciepłe aranżacje

Komentarze do artykułu

Ciepłe aranżacje

Zimą częściej niż kiedykolwiek myślimy o cieple i marzymy o przytulnych kącikach, w których można się schronić przed chłodem. Może warto się więc zastanowić, w jaki sposób optycznie docieplić wnętrza naszych mieszkań. Jest na to mnóstwo sposobów.

Re: Ciepłe aranżacje

Autor: mikaela13 25.01.10, 14:20
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Jak dla mnie, to ze dwie propozycje są dość ok, ale reszta, to już całkowita przesada. Sama uwielbiam żywą, kontrastującą kolorystykę - w grafikach (tapety, animacje etc), ale nie we wnętrzu, gdzie muszę spędzać połowę dnia. Może gdyby stonować niektóre barwy, a innych w ogóle się pozbyć, to efekty byłby lepsze. Gdybym pokazała taki projekt (np. salonu we wszystkich kolorach tęczy) znajomemu architektowi, który czasem pełni rolę mojego krytyka, to nie zostawiłby na mnie suchej nitki. To był mój problem na samym początku pracy w cad'ach - za dużo kolorów, które nie łączyły się ze sobą w harmonijny sposób. Nie mówiąc już o tym, że oprócz nadmiaru barw, jest tam też nadmiar wszelkiego rodzaju ozdób i dekoracji, które tylko niepotrzebnie zagracają wnętrza i zabierają miejsce.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.