Dodaj do ulubionych

kuchenne blaty

21.07.06, 12:07
jak najlepiej wybrac kuchenny blat i z jakiego materiału skorzystac tak by był
trwały i nie plamiący (by niezostawiał sladów) kiedy sie go urzytkuje.
czytałam, żę niektóre zostawiaja plamki po wodzie i łatwo sie ścieraja ale
moja wiedza onich jest nikła. co to sa blaty MDF?? (chyba dobrze je
okresliłam - MDF?)
prosze o wszelkie informacje o tych blatach.

z góry dziękuję i pozdrawiam czytelnie :)0
Edytor zaawansowany
  • juliapotocka1 25.07.19, 13:18
    Myślałam początkowo o granicie, ale wydał mi się zbyt ciężki i przeciążający wnętrze kuchni mimo że jest ona duża i z otwarciem na salon. Po konsultacjach z mężem zdecydowaliśmy się na pastelowy szary konglomerat z www.prodmar.com.pl. I chyba to była dobra decyzja, kuchnia zachowała lekkość, przy okazji mając lekki kontrast blatu z białymi ścianami. Błlat łatwo też się czyści, moim zdaniem łatwiej niż drewniany.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka