Gazeta.pl   Forum   Dom   Cztery Kąty   Re: JAFRA producent mebli stylowych opinia koment

Re: JAFRA producent mebli stylowych opinia koment

Autor: fajnywojtekws 27.10.10, 01:41
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Witam serdecznie Państwa , postanowiłem napisać perę słów do tego co przeczytałem o Firmie Jafra ponieważ mam odmienne zdanie co do opini Pani Marii .
Parę dni temu szukałem na internecie Jafry i przeczytałem opinie dlatego też piszę , a zakupiłem czy raczej dokupiłem 2 dni temu do mojej kolekcji mebli dodatkową komodę z firmy Jafra w Salonie w Poznaniu fabrycznym tej Firmy jak mnie informowano i jak podaje strona .
Pani Mario komoda jest piękna , wykonana jak na meble z drewna i rzemieślniczą pracę bardzo starannie , ja też nie jestem osobą może która doszukuje się wad które tak na prawdę wynikają z technologi tworzenia tych mebli czy pracy ręcznej co uważam za mało spotykane w dzisiejszych czasach i to własnie daje tym meblą niepowtarzalność i coś co można nazwać że mamy w domu kawałek sztuki tworzenia przez ręce ludzi a nie maszyny tylko.
Troche wiem o tej Firmie i meblach poniewąż 3 lata temu kupiłem mieszkanie i zakupiłem do niego sporą ilość mebli właśnie z firmy Jafra , do dnie dzisiajeszego nic z meblami mi się nie dzieje , są tak orginalne że ktokolwiek do mnie do domu przychodzi to nie może się nachwalić jakie są piękne jaki dają klimat , co do wykonania nie mogę mieć zastrzeżeń też nie jestem jakimś może upierdliwym klientem który szuka jakis ukrytych wad pewnie każdy produkt je ma bez względu na markę i cene -;) nawt mercedesy sie spują -;)

Powiem tak jak Państwo się wachają co do zakupu i opini innych niezadowolonych klientów proszę zdobyć wiedzą o tym jak te meble powstają o tym ile fabryka lat istniej o tym jak zostały zaprojektowane a na pewno zmienią państwo zdanie lub utwierdzą się w zakupie tych mebli z tej firmy .
Ostatnio szczególnie miło wspominam obsługę w salonie firmy Jafra w Poznaniu w Polskich Meblach - profesjonalizm , wiedza o produkcie super nawet ja jak wczesniej dużo czytałem o meblach Jafry to sprzedawca mi jakieś nowinki przedstawił i bardzo miło i profesjonalnie załatwił . Kupiełem komode i jestem super zadowolony .

Zatem Pani Mario więcej optymizmu mniej szukania wad ukrytych a może miała pani pecha i na jakąs partię trafiła ale wiem że nie ma takich produktów z takim kunsztem wykonanych aby były jak tafla szkła bo nie o to tutaj chodzi ja nawet mam serie kornikowaną chciałem by przypominały mi antyki po babci .

Jaki zadowolony klient polecam Firmę Jafra i jej meble każdemu a w szczególności proszę odwiedzić salon w Poznaniu w Polskich Meblach .

Z poważaniem Wojciech
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.