Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Kujawsko-pomorskie   Toruń   Toruń   Ja naprawde nie rozu...

Komentarze do artykułu

Ja naprawde nie rozumiem

Autor: kolega_czeska 08.09.10, 10:35
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
dlaczego to ludzie z Torunia tak nienawidza Bydgoszczy i UKW, a najgorsze jest to ze pokazywane negatwy maja swoje korzenie najczesciej w Toruniu Ja zastanowilbym sie czy nie ma przypadkiem tych korzeni wlasnie ten pan doktor. Podobnie jak kiedyś glośno bylo o profesorze, ktory ukradl prace habilitacyjan czy jakos tak, wszak on wywodzil sie z Torunia. Pisano tez o donosicielach z czasow prl na UKW, np dyrektor jednego z instytutow tego wydzialu (IPN BU 01753/202), jak sie okazalo to wlasnie donosil bedac pracownikiem UMK. Bedac pracownikiem UKW mial odwage przyznac sie ze wspolpracowal, a to chyba zasluguje na pochwale. Co prawda warto zastanowic sie na ile to jego donosicelstwo pozwolilo mu uzyskac profity w postaci tytulu i stanowiska, ale to inna kwestia. Troszke wiecej obiektywizmu przyjaciele.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.