Witam,
chcialabym ostrzec wszystkie dziewczyny, ktore zastanawiaja sie nad skorzystaniem dzisiejszej oferty Groupona.
W SKK przy Sw. Katarzyny jest organizowany 3-dniowy kurs wizażu. Jestem po takim szkoleniu, zmuszone bylysmy malowac sie przeterminowanymi, smierdzacymi kosmetykami, a te niby "wysokiej jakosci" byly niedostepne, stanowily eksponaty. Poza tym bardzo niemila obsluga sekretariatu. Zaraz po wykupieniu grupona uslyszalam, ze jestem juz na liscie rezerwowych i nie moglam sie doprosic przeszkolenia mnie. Nie dostaniecie zaswiadczenia ukonczenia kursu, a jedynie certyfikat uczeszczania na kurs. Zapomnijcie, że dostaniecie zaswiadczenie na drukach MEN. Pofatygowalam sie i zadzwonilam do MEN. Ministerstwo nie ma swoich druków. A poza tym, żeby otrzymac zaswiadczenie, ktore akceptowane jest przez MEN szkolenie musi trwac minimum 30 godzin.
Na kursie nie nauczylam sie niczego, zapomnijcie, ze poznacie techniki wykonywania 3 makijazy. Bo jak wykonac 3 makijaze, skoro jestes malowana, a nie malujesz? No wlasnie.
PRZESTRZEGAM! Jedna wielka ściema!
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.