Obecnie za parę miesięcy wyprowadzam się w rejony Torunia z mojego rodzinnego miasta jakim jest Warszawa. Za namową mojej przyszłej żony, która wróciła do swojej rodzinnej miejscowości w Kujawskim. No i tu zamierzamy na dobre zamieszkać. Ale za nim tu się przeprowadzę muszę jakąś pracę znaleźć. Mam świadomość, że Toruń to nie Warszawa ale szukam pracy jako programista, administrator sieci bądź wdrożeniowiec systemów ERP jak np. SAP. Póki co byłem na paru rozmowach nie związanych z moją pasją i dziedzina jaka jest informatyka a finanse ale póki co same propozycje na zasadzie współpracy na działalności gospodarczej. Ba nawet byłem na rozmowie jako doradca w pewnym sklepie z rtv agd ale dali mi do zrozumienia w stylu "czy pan zwariował przeprowadzać się z Warszawy do Torunia, gdzie ludzie stąd uciekają do stolicy"? :D No i za... wysokie kwalifikacje :| No nic nie udało się.
Dobrze, że trafiłem na takie forum jak tuta, bo mam możliwość zapytać się Was czy w Toruniu jest zapotrzebowanie na informatyków a w ogóle na inżynierów?
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.