Dodaj do ulubionych

Pieczeń z karczku na gorąco

19.11.09, 21:29
W moim domu wszelkiego typu pieczenie, czy to karczek, schab, czy też pasztet goszczą na naszym stole bardzo często. Na zimno po prostu zastępują nam tradycyjne wędliny sklepowe, które w bardzo krótkim czasie stają się niesmaczne. Zjadamy je w kanapkach lub jako przystawka z różnymi dodatkami. Pieczeń z karczku dodatkowo faszeruję jeszcze ząbkami czosnku lub suszoną śliwką lub robię nacięcia i tam wkładam różne farsze. Pierwszego dnia po upieczeniu jest to dla nas drugie danie, a w kolejne dni pieczeń zjadamy na zimno jak domową wędlinę.
Cały przepis wraz ze zdjęciem umieściłam na FotoForum w Galerii potraw
Smacznego :)
--
Mój blog z przepisami
Zawsze coś smaczniutkiego i nie tylko...
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka